Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. От БДЖ уличиха в лъжа депутат от БСП

Политика

От БДЖ уличиха в лъжа депутат от БСП

Снимка:

Социалистът Драгомир Стойнев твърди, че железниците не са предоставили информация за коледни бонуси

Невярна информация за раздадените коледни бонуси в администрацията, беше представена вчера от БСП. Изплащането на бонуси е разрешено със закон, отговориха от държавните служби. А ГЕРБ заявиха, че има разминавания между информацията на социалистите и данните на министерствата.

Според червения народен представител Драгомир Стойнев БДЖ не е предоставило информация за допълнителни трудови възнаграждения, изплатени на служителите си.

От компанията го опровергаха с открито писмо до медиите.

„По повод твърденията на народния представител Драгомир Стойнев, изказани днес пред медии, че „Холдинг БДЖ“ ЕАД не е предоставил информация за допълнителни трудови възнаграждения,  изплатени на служителите ни, сме длъжни да заявим следното:

Изявлението на народния представител от БСП категорично не отговаря на истината. Информация по темата е предоставена в Народното събрание в отговор на въпрос от депутата Георги Свиленски в рамките на парламентарен контрол.

В „Холдинг БДЖ“ ЕАД допълнително материално стимулиране на служителите и на лицата наети по договор за управление и контрол не е начислявано и изплащано през 2018 г.“  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още