Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. От „Воля“ благодарят на полицията за възстановения ред

Политика

От „Воля“ благодарят на полицията за възстановения ред

Снимка:

Тези протести бяха опорочени, твърди политикът

Лидерът на партия „Воля“ Веселин Марешки благодари на „съвестните полицаи“ за това, че професионално и без напрежение са върнали реда в градовете.

„Това искаха и милиони българи – никой да не нарушава конституционното им право на свободно движение. МВР се вслуша и в призива на „Воля“ отпреди седмица да въдвори ред, и в гласа на българите“, обяви Марешки. Той изтъква, че подкрепя и правото на българските граждани да протестират.

„Но тези протести бяха опорочени“, твърди политикът и допълва, че лично е присъствал на сценка как двама протестиращи са си правели селфи на фона на стотиците задръстени коли в София и са коментирали цинично как са „прецакали” софиянци.

„Не президента, не премиера, нито Народното събрание, срещу които уж протестират, а сънародниците си. Това ли е смисълът на един политически протест?! Едни граждани да „прецакат” други?! Всеки може да протестира, но това не може да става за сметка на нарушените права на хиляди други българи. Не е време за разединение, а точно обратното- пълна мобилизация за спасяване на народа и България от кризата“, апелира Марешки.  

 


Коментари (1)

Р.Овч Бабикян, Хаджикян, Минекян и Черепян в кауша, максимално бързо!
07.08.2020 17:51 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още