Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. От „Воля“ благодарят на полицията за възстановения ред

Политика

От „Воля“ благодарят на полицията за възстановения ред

От Воля благодарят на полицията за възстановения ред - Tribune.bg
Снимка:

Тези протести бяха опорочени, твърди политикът

Лидерът на партия „Воля“ Веселин Марешки благодари на „съвестните полицаи“ за това, че професионално и без напрежение са върнали реда в градовете.

„Това искаха и милиони българи – никой да не нарушава конституционното им право на свободно движение. МВР се вслуша и в призива на „Воля“ отпреди седмица да въдвори ред, и в гласа на българите“, обяви Марешки. Той изтъква, че подкрепя и правото на българските граждани да протестират.

„Но тези протести бяха опорочени“, твърди политикът и допълва, че лично е присъствал на сценка как двама протестиращи са си правели селфи на фона на стотиците задръстени коли в София и са коментирали цинично как са „прецакали” софиянци.

„Не президента, не премиера, нито Народното събрание, срещу които уж протестират, а сънародниците си. Това ли е смисълът на един политически протест?! Едни граждани да „прецакат” други?! Всеки може да протестира, но това не може да става за сметка на нарушените права на хиляди други българи. Не е време за разединение, а точно обратното- пълна мобилизация за спасяване на народа и България от кризата“, апелира Марешки.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Р.Овч Бабикян, Хаджикян, Минекян и Черепян в кауша, максимално бързо!
07.08.2020 17:51 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети