Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Добрев бил изключен от БСП заради капитализъм, НАТО и ЕС

Политика

Кирил Добрев бил изключен от БСП заради капитализъм, НАТО и ЕС

Кирил Добрев бил изключен от БСП заради капитализъм, НАТО и ЕС - Tribune.bg

Едва днес той беше изслушан пред Общопартийната контролна комисия, след като бе изключен през декември

Изключеният от БСП Кирил Добрев едва днес отиде на изслушване пред Общопартийната контролна комисия. „Сигурно е странно защо то е след, а не преди „изключването”. Е, понякога и така се случва…“, написа той в профила си във Фейсбук.   

След процедурата той обясни какво се е случило: „На днешното заседание на ОПКК за пореден път стана ясно, че мотивите за изключването ми са несъстоятелни.

Представителят на Изпълнителното бюро, който трябваше да защити обвиненията на ръководството към мен, не предостави абсолютно никакви доказателства“, обясни Добрев. 

„Всъщност, моите бивши другари се скриха зад един младеж, който е роден тогава, когато аз съм станал партиен член. Нито дума по основните обвинения към мен - за това как съм работел за друга партии, нито дума как съм нарушавал устава и програмата на БСП.

От всички безумни мотиви, останаха най-безумните, а именно, че на Бузлуджа Нинова била освиркана от мен, някак си, докато в същото време съм на морето. Остана и „обвинението“, че съм засегнал емоционалната крехкост на другаря Зафиров.

Благодарение на изслушването стана ясно, че в записа в който уж бия някого, е незаконен, а преструващият се на репресиран си е изтеглил иска и делото е прекратено.

Чух обаче в изказванията на член на контролната комисия нови мотиви: това, че съм капиталист, че съм „за“ НАТО и ЕС и трябва за една година, докато трае наказанието ми, да преосмисля вижданията си“. 

Кирил Добрев беше изключен на 30 декември миналата година от червените редици на неприсъствено заседание на Националния съвет на БСП по предложение на Изпълнителното бюро на партията.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати