Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Отровният“ Хаджигенов зове протестиращи да си носят кенчетата бира, изпити през деня

Политика

„Отровният“ Хаджигенов зове протестиращи да си носят кенчетата бира, изпити през деня

Снимка:

„Пичове, шубета и вие каскети. Радостната новина за 9% ДДС върху бирата следва да се отпразнува подходящо довечера“, написа във Фейсбук единият от организаторите от протестите Николай Хаджигенов.

Той зове протестърите да си носят празните и несмачкани кенчета, които са изпили през деня от „обедната, следобедната и вечерната бира“.

„Ще им намерим подходящо място. Благодаря“, написа Хаджигенов.

Все още не е ясно какво мезе ще бъде хвърляно от протестиращите, заедно с изпитите кенчета. През последните дни вече бяхме свидетели на мятането на чери домати, свински уши и пъдпъдъчи яйца.  


Коментари (3)

чичо Том Пичове не се подвеждайте по този некадърник.Явно иска амбалаж ,за да го издаде на "Вторични суровини"и да изкара някой лев ,защото от"успешната "си адвокатска професия е все вътре.Сега трябва да връща пари на Черепухин ,за несправяне с ъс задачата.Ще предложа на "Тримата глупаци"- тъй нареченото отровно трио да преминат кастинг за някой нови серии в новите постановки на Черепухин.Погледнете си кадрите от митинга с дъждобраните и пуснете снимката за конкурс на годината за най добри дебили.Много сте жалки и безпомощни.
27.07.2020 14:28 / Отговор
Анастас Младите протестъри" които са родени между Лукановата и Виденовата зима ще откликнат на призива на Жаджикян.
Той е не по-малко прост от тях, но поне го прави за пари ...

(подигравателно)
27.07.2020 21:02 / Отговор
Доньо Донев Защо гениалният скалъптор не признае,че гениалната идея е негова?Толкова невежество има само в неговата пълна със злоба глава!
28.07.2020 08:47 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още