Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Отцепничка в БСП пуска стари опорки на „Възраждане“?

Политика

Отцепничка в БСП пуска стари опорки на „Възраждане“?

Отцепничка в БСП пуска стари опорки на Възраждане? - Tribune.bg
Снимка:

Списък с опорни точки на „Възраждане“, циркулира в социалните мрежи. Те са за противопоставяне на твърдението, че има колаборация между партията, ГЕРБ и ДПС.

На писмото от партийната пиарка се вижда дата декември миналата година, което е малко след встъпването в длъжност на предишната власт.

Опорките на ВъзражданеОпорките на Възраждане

Според информация на Tribune.bg списъкът изтича от БСП, където е предаден от бившият депутат от „Възраждане“ Цвета Галунова. След като не се класира отново в листите на Костадинов, Галунова смени лагера и вече е кандидат-депутат от социалистите.

Костадинов за отпадналата от листите Галунова: Махнахме гражданските квоти, защото не са лоялни към нас

Източниците ни твърдят, че Корнелия Нинова била крайно отчаяна от петото място в социологията. Затова „червената лидерка“ се е фиксирала в основния си опонент в битката за гласове – „Възраждане”, и хвърляла огромни ресурси да разрушава публичния им имидж. Затова било вероятно бившата депутатка от партията на Костадинов трупа точки пред новите си съпартийци, пускайки стари имейли с опорни точки.

Иронично в случая е, че „опорките“ на „Възраждане“, излезли няколко дни след тези на ПП, звучат направо обрани и възпитани. В тях се призовава кратък текст да се адаптира, да се вкарва в разговора и да звучи естествено. ПП от друга страна пукат задания като „повтаряйте по три пъти за старите политици с техните лъжи“ и „Кирил и Асен са млади и чисти“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати