Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Пак протестен пърформанс: Манолова и „Трио“-то наредиха „болнични легла“ пред МС (СНИМКИ)

Политика

Пак протестен пърформанс: Манолова и „Трио“-то наредиха „болнични легла“ пред МС (СНИМКИ)

„Борисов трябва да действа, а ако не действа, да си тръгва“. Това заяви Мая Манолова на протестна акция пред Министерски съвет. С походни легла, престилки, закачени на закачалка и телефон даващ свободно, протестираха бившата омбудсманка, „Отровното трио“ и съмишлениците им.

Едни от основните действащи лица на протестите, които месеци наред се събираха въпреки предупрежденията на лекари и експерти, че струпването на хора ще доведе до проблеми, обвиниха правителството за кризата. Манолова се възмути от това, че Бойко Борисов е оставил хората сами да се оправят в COVID кризата – да си плащат PCR-ите и да си търсят линейки.

„Правителството и Борисов свириха отбой. Бойко даде отбой и дезертира от първата линия на битката с ковид кризата като оставиха там лекарите и медицинските сестри да се оправят сами“, заяви тя.

Според нея мерките са много закъснели. Тя попита за какво са били похарчени 1,5 млрд. лв. европейски средства.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

АЛеноТ ТАЯ КЮСТНДИЛСКА СЛИВА НЕ РАЗБРАЛИ , ЧЕ НИЩО НЕ СТАВА ОТ НЕЯ.
ТО НЕ БЯХА КОЛИЧКИ, ЧЕРНИ ЧУВАЛИ, ПРОСТТОТИЙ И КАКВО ЛИ НЕ.
НА КРАЯ, ЩЕ ПОЙСКА ДА И ГЛАСУВАМЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, А ТО И ЧЕП ЗА
ЗЕЛЕ НЕ СТАВА ОТ НЕЯ.
09.11.2020 14:08 / Отговор
ДО СЛУЖБИТЕ ЗА ЗАКРИЛА НА МАЙКИТЕ:....... ДА СЕ ОТНЕМАТ ПРАВАТА НА ДЪЩЕРЯТА НА МАЯ МАНОЛОВА!
ДЪЩЕРЯТА НЕ ВЪЗПИТАВА МАЙКА СИ ДОБРЕ-ПАК Я ОСТАВИЛА БЕЗНАДЗОРНО ДА ХОЙКА ПО УЛИЦИТЕ С ХАЙМАНИТЕ НА СОФИЯ...
09.11.2020 15:08
Киро Бизона Тая МаяМа е тъпа като налъм, а пък и толкова грозна, че ако я сложат за плашило в някоя нива, врабченцата така ще се стресират, че ще връщат житце за три години назад! А ма, усро, когато ти беше болна и се търкаляше по килима пред Баце да те изпрати в Германия да се лекуваш, беше готова на всичко (айде да не казвам на какво), а сега с всичката си неблагодарност и гьонсуратлък разстилаш болнични легла пред МС, така ли? Само гледай сега – има Един отгоре, Той гледа и всекиму заслуженото дава! После да не плачеш!
09.11.2020 14:28 / Отговор
кесо Това е готова предизборна коалиция "Обединени глупаци" - тримата глупаци и Мая Конопа. Сега вече глупаците в България може да си имат и свое политическо представителство. Честито на "късметлиите" /глупаците де/.
09.11.2020 14:39 / Отговор
О, наглост, твоето име е Мая Манолова!!! .
09.11.2020 15:32 / Отговор
Това е подигравка с лекарите и изобщо с медиците. Телефонът давал свободно, болнични легла нямало... Оная вече пак същите май, без маски обикаляха по Сливница и от там до бърза помощ. Да подаряли цветя на лекарите. Излезе портиер и им каза, че лекарите са по адресите на болните. И няма кой да се занимава с тях. Иначе вички от шайката бяха без маски.
09.11.2020 17:02 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети