Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Парадокс – БСП имат кандидати за ЦИК, но няма да ги подкрепят в зала

Политика

Парадокс – БСП имат кандидати за ЦИК, но няма да ги подкрепят в зала

Снимка:

Парламентарната група на БСП няма да влезе в пленарната зала при гласуването на състава на новата Централна избирателна комисия (ЦИК). Това съобщи в Хасково говорителят на парламентарната група Елена Йончева, предаде БНР.

„Разбира се, имаме свои кандидати за ЦИК. Знам ги всичките имена, но сега няма да ги посоча, това ще направят колегите от София“, коментира тя.

„Няма да влезем в парламента. Казахме при какви условия ще влезем в парламента- когато бъдат защитени избирателните права на българските граждани“, заяви Елена Йончева.

Социалистите напуснаха парламента преди около две седмици след решение на Националния съвет на партията. Избор на нова ЦИК беше едно от условията, които лидерът Корнелия Нинова постави на управляващите за връщане в пленарната зала.  


Коментари (3)

КАКА КУРИ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА КАКВО СТАНА С ВЪПРОСА,ЧЕ КОЙТО НЕ РАБОТИ НЕ ТРЯБВА ДА ЯДЕ-НЕ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАВА ЗАПЛАТА?!КАТО ,ЧЕ ЛИ ДЕПУТАТИТЕ ВДИГАХА ПУШИЛКА,НО СЕ МЪЧАТ КАК ДА НАПРАВЯТ ТАКА,ЧЕ НИЕ ДА ГО ЗАБРАВИМ!ДОКОГА ЩЕ ВИ ЧАКАМЕ ДА ПРОМЕНИТЕ ПРАВИЛНИКА НА ПАРЛАМЕНТА И ТИЯ ,КОИТО НЕ ХОДЯТ НА РАБОТА -БЕЗ ЗАПЛАТА!
07.03.2019 11:25 / Отговор
АЛО, ЙОНЧЕВА СЪМ Колко трябва да си нагъл като обвиняемата Йончева Милиончева. Да присвоиш неправомерно 700 000 + 25 млн.евро на вложителите от КТБ чрез офшорка с Цв. Василев и да не си плащаш гаранцията е наглост. С Курнела, В. Лечева, Румен Гечев и всички от ДС, децата и внуците им сте КРАДЛИВАТА БЪЛГАРСКА ШАЙКА БЕЗ МОРАЛ И ДОСТОЙНСТВО! СРАМ И НАГЛОСТ. НАРОДЪТ НЕ ВИ ИСКА! НЕ ЛЪЖЕТЕ! Плати ли си гаранцията?
07.03.2019 19:24 / Отговор
НАБЛЮДАТЕЛ КАКВИ СА ТИЯ ПРЕСНОЕБЦИ ОТ ЗАД НЕЯ
07.03.2019 21:18 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема