Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Партия на зелените“: ЦИК да спре регистрацията на „Демократична България“

Политика

„Партия на зелените“: ЦИК да спре регистрацията на „Демократична България“

Партия на зелените: ЦИК да спре регистрацията на Демократична България - Tribune.bg
Снимка:

Партия „Зелените“ не съществува и това е факт от 26 февруари

ЦИК да спре незабавно опита на „Демократична България“ да направят фалшива регистрация за евроизборите на 26 май на коалиция между ДСБ, „Да, България“ и „Зелените“. Такава политическа партия „Зелените“ не съществува. Това е факт от 26 февруари, съгласно решение на Върховният касационен съд. Това се посочва в писмо на „Партия на зелените“, изпратено до Централната избирателна комисия. Поводът е, че днес стана ясно, че „Демократична България“, в която участва партия „Зелените“, е подала регистрация за европейските избори в ЦИК.

Преди дни стана ясно, че има съдебно решение, че ПП „Зелените“ от 11 години използват неправомерно това име. Решението е на Върховния касационен съд и е окончателно. „Партия на зелените“ е спечелила делото за автентичност. Те поискаха от ЦИК и Съвета за електронни медии да санкционират всички медии, които продължават да използват името ПП „Зелените“, като член на коалиция „Демократична България“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Явор Щом са фалшиви, да ги спират, те и без друго за нищо не стават като партия. Супер измислени и в пряк, и в преносен смисъл
08.04.2019 11:31 / Отговор
Ивана ЦИК да си свършат работата!
08.04.2019 13:38 / Отговор
Асен Поредната незаконна врътка на Христо Иванов и Рамадан Кънев - неправомерната регистрация на "Демократична България" в съюз със "Зелените" на Прокопиев и Тома Белев, които са задължени да си сменят името от ВАС!
08.04.2019 14:17 / Отговор
Дони Това прилича на битка между некадърниците – ДБ vs Зелените
08.04.2019 18:23 / Отговор
Васил Зелените съвсем се излагат вече, но за тях това е нормално.
08.04.2019 18:42 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети