Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Партията на Слави готова да се обединява само с ДБ и „Мутрите“

Политика

Партията на Слави готова да се обединява само с ДБ и „Мутрите“

Партията на Слави готова да се обединява само с ДБ и Мутрите - Tribune.bg
Снимка:

Мандатите им обаче ще са само 92, а трябват 121

Слави Трифонов не иска да преговаря с БСП да бъде подкрепен общ кабинет под някаква форма. Новината беше съобщена не от председателя на „Има такъв народ“, а от сценариста Тошко Йорданов.

„Държим на думата си. От БСП могат да казват каквото си искат, но коалиция с тях няма да правим“, заявява той пред „Сега“.

Иначе партията била отворена само за разговори с Демократична България и „Изправи се! Мутри вън!“.

Без участието на ГЕРБ или БСП обаче хората на Трифонов трябва да са наясно, че сметката няма как да излезе. Трите партии сумарно имат скромните 92 депутати. Дори участие на ДПС (било то и скрито) в конфигурацията няма да им донесе стабилно мнозинство.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (37)

Мажоритарни избори "Като не щете мажоритарен вот, на ви "Има такъв народ"

Когато се правиш, че 2,5 млн. избиратели не съществуват, не си демократ. И избирателите те наказват"

https://www.clubz.bg/112109-kato_ne_shtete_mazhoritaren_vot_na_vi_ima_takav_narod
06.04.2021 14:36 / Отговор
Мажоритарни избори ИТН и ГЕРБ ще имат над 121 депутата. А ние помним референдума, помним и
"Парламентът отхвърли днес въвеждането на мажоритарна избирателна система.
При гласуването с 98 гласа „за”, 121 – „против” и 1 – „въздържал се” Народното събрание отхвърли на първо четене внесените от ГЕРБ промени в Изборния кодекс.
"За" гласуваха депутатите от ГЕРБ и "Воля" и един независим. ...
След гласуването в парламента Слави Трифонов разпространи отворено писмо, в което обяви случилото се за държавен преврат и написа: "На зла круша - зъл прът"."
https://www.vesti.bg/bulgaria/politika/othvyrliha-mazhoritaren-vot.-slavi-izvyrshiha-prevrat-6070366
06.04.2021 14:38
Ами ,аз си гласувам винаги мажоритарно За Бойко другите не ме интересуват
06.04.2021 14:57
Стига глупости Слави печели само в Русе с едва 100 гласа. С какво право ще управлява Тошко ?
06.04.2021 15:02
ПАРЛАМЕНТАРНО ПИТАНЕ: .
ИМА ТАКЪВ НАРОД
ДБ
ИЗПРАВИ СЕ, МУТРИ ВЪН
........ ПОДКРЕПЯТ ЛИ ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ, КОЙТО ОПРАВДА АНЕКСИРАНЕТО НА КРИМ И ДОНБАС ОТ РУСИЯ НА ПУТИН?.........
АКО Е ДА-ТЕ ОБРЪЩАТ ПЪТЯ НА БЪЛГАРИЯ КЪМ АЗИЯ......
....... ДЕБИЛИ-РУСОФИЛИ ЛИ СА ТЕЗИ 3 МУТРЕНСКИ ФОРМАЦИИ......?
06.04.2021 16:19
Хе, хе, парламентарен отговор... Прокситата на Маджо и Галеви са ясни и на слепите. :) Не съм любител на Слави и не знам позициите им за румения Решетников. В съзнанието на всички обаче остана референдума на Слави за мажоритарни избори и намалени събсидии за партиите. Ако сега не си отстои тезите, значи лъже електората си. ЛЪЖАТА ...
06.04.2021 16:48
7/8 простотии Да прескочиш ГЕРБ и да декларираш съгласие с Мая Манолова е висша форма на популизъм и задкулисни договорки,но това искате,това получавате!
06.04.2021 14:36 / Отговор
Хм... Ако Слави тръгне към нов вот по старата система, партията му ще се спихне веднага. Казват, че е шизо да правиш едно и също и да чакаш различни резултати. Първо мажоритарни избори и нов избирателен кодекс, след това може и е задължително нови избори.
06.04.2021 14:43
Мажоритарни избори "ИТН има изключителна възможност сега и веднага. Изпусне ли я - ще се спихне като спукан балон"
"вечерта след вота, никой умник не назова очевидното. То е все едно по жълтите павета да се разхожда розов слон на сини райета и никой да не го забележи. Дори и когато слонът го настъпи.
А очевидната причина е референдумът на Слави. ..."
"Докато пиша тези редове, слушам как едни грантоеди по “Хоризонт” явно са наплашени от Слави, защото обясняват колко опасно нещо е мажоритарният вот."
https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9681776
06.04.2021 14:38 / Отговор
Габи Бъгарите доказаха, че има токъв глупав народ. Голяма част от него не живее в България, но сега да се върнат да му сърбат попарата на чалгаря Трифонов.
06.04.2021 14:43 / Отговор
Облачето ле, бяло... над кофи-шопа Никой от чужбина, тоест извън Бг, НЕ ТРЯБВА да може да гласува, никога повече. Който иска да си отива в Бг и там на място да си даде гласа. Ще ви е-баба Меца (Цуцолана Дончева) на гости, едновременно на всичките изтекли безмозъчни мозъци и всякакви други дрогари, психари и откровени измекяри.
07.04.2021 02:05
Габи Бъгарите доказаха, че има токъв глупав народ. Голяма част от него не живее в България, но сега да се върнат да му сърбат попарата на чалгаря Трифонов.
06.04.2021 14:43 / Отговор
Антон Хайде първо да се научим да пишем грамотно на български и после да коментираме, а?
Българите извън България са тези, които не си продадоха гласа за 50лв и гласуваха по съвест, а не по нареждане.
А Трифонов, макар и "чалгар" е събрал добър екип от професионалисти и има ясни цели.
Какво има Бойко? Банда алчни мутри и "бизнесмени" срещу половината от които прокуратурата води разследване. Успех!
06.04.2021 16:23
До Антон Съмнявам се много, че българите в чужбина не са си продали гласа. Гласовете за Божков и за Копейкин от къде идват? За останалите партии не коментирам, но е известно, че в чужбина има големи общности от слабо грамотни хора, които си имат своите тартори, барони и пр.
06.04.2021 16:39
Категорично или са си продали гласа или са уникално глупави и неосведомени за реалността на България, защото се осведомяват за нея от фалшивата информация във фейсбук и интернет. Доста се притесних на какви нива е лъжливата пропаганда сред българите в тази уж демократична чужбина.
При всички положения намирам за вбесяващо хора, които са напуснали държавата за повече пари, а ние сме останали тук да се борим за по-доброто и бъдеще, да ми скапват живота. Възмущавам се от българите в чужбина, много повече отколкото от тези в България. Защото тукашните бързо ще си платят, ще усетят и ще осъзнаят последиците от грешния си избор, а на тези в чужбина нищо няма да им се случи. След като са ни натресли хаоса, профанщината и всички други безобразия които следват.
06.04.2021 17:54
Антоне,професоре Повтарянето на тезата за купен вот е стара и изтъркана,така че дай нещо по-ново или млъкни!Кой е алчна мутра от визираните?Кой ти сведе информацията,точно пък на теб?Ако не си анонимен,дали ще се явиш в съда за свидетел?Кой от професионалистите познаваш и от къде?
06.04.2021 18:46
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати