Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Партийната субсидия става 8 лева на глас

Политика

Партийната субсидия става 8 лева на глас

Партийната субсидия става 8 лева на глас - Tribune.bg
Снимка:

Горанов: Патриотите настояха да се подкрепи предложението на БСП за увеличаване на размера

Депутатите увеличиха партийната субсидия на 8 лева на глас. Това беше записано в Бюджет 2020. Предложението беше внесено от БСП, но след поредица от обрати и по настояване на Обединените патриоти, беше подкрепено в зала.

„Патриотите настояха да се подкрепи предложението на БСП за 8 лв. субсидия. Не сме отричали необходимостта от партийни субсидии, но не става въпрос за изнудване. С колегите от Обединени патриоти постигнахме съгласие да влезем в пленарна зала и отново да дискутираме субсидията, като те настояха да се подкрепи предложението на БСП. За нас е приоритет следващата година да има устойчив и предвидим бюджет“. Това съобщи в кулоарите минути преди гласуването министърът на финансите Владислав Горанов.

Малко по-рана народните представители се вкараха в изключително патова ситуация, като отхвърлиха и двете предложения за размера на субсидиите – 1 или 8 лв. Така партиите бяха на път да останат без финансиране.

В крайна сметка беше прието предложението за 8 лв.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ДАНЪКОПЛАТЕЦ Референдумът на народният глас, нищо ли не означава? Ще пренебрегнете ли мнението и желанието на вашите избиратели? До кога всяко желание на тези, които разграбиха и приватизираха държавата ще се изпълняват? ТАЗИ ПАРТИЯ е вредна за Б-Я. Цял живот ПАРАЗИТИРА В/ХУ ГЪРБЪТ НА НАРОДА. Р.ГЕЧЕВ, виновният за банковият фалит, да им води счетоводството. ТОЙ ЗНАЕ КАК СЕ ФАЛИРА!Неспособни да опазят ПАРТИЙНАТА СИ КАСА, НО ИСКАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВНАТА! Как тези, които 30г.само крадат, ИМАТ УСТА ДА РАЗПРЕДЕЛЯТ БЮДЖЕТА за 2020г., БЕЗ ДА ИМАТ ЗАСЛУГИ ЗА СЪБИРАНЕТО МУ? ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ НАГЛОСТТА НА ИМПЕКСОВА, ГЕЧЕВ, РОГАЧЕВ и СИЕ? ДО КОХА ЩЕ СЕ ПРАВИМ, ЧЕ МИНАЛОТО Е ЗАБРАВЕНО И НЕ СЪЩЕСТВУВА? НЕ ВСИЧКИ СА КЪСОПАМЕТНИ!!! От опит: Отстъпиш ли им 1-2 пъти, ще празнуват успех, а истината е от "съжаление", НО ЗМИЯ СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ЗНАЕ, ЗАПОЧВА ПОВЕЧЕ ДА СЪСКА! ВИЕ ТРЯБВА НАЙ-ДОБРЕ ДА ГИ ПОЗНАВАТЕ! РАЗОЧАРОВАНА СЪМ МНОГО!!!
05.12.2019 22:16 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети