Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Патриотите от ВМРО се обявиха срещу фалшивите новини и клеветите по време на кампанията

Политика

Патриотите от ВМРО се обявиха срещу фалшивите новини и клеветите по време на кампанията

Патриотите от ВМРО се обявиха срещу фалшивите новини и клеветите по време на кампанията - Tribune.bg
Снимка:

България не е фалшива новина! България е сърцето на Европа! Всички политици да проявят уважение към избирателите, призовават от партията

Фалшивите новини и обидите, отправяни срещу опонентите и най–вече тези срещу армията, изказани в национален ефир, са обида за българското общество. Клеймо са и за медиите ни. Това написаха в своя позиция от ВМРО.

Няма нищо нормално в това да хулиш, клеветиш и каляш политическите си противници по най–долния и неподкрепен от факти и доказателства начин, създавайки фалшиви новини в национален ефир. „Новини“, които оклеветяват твоята собствена държава и я представят по начин, който я дискредитира пред света.

Това е категоричната позиция на Патриотите от ВМРО, изразена във връзка с изпълнената с фалшиви новини и придобиваща шизофренични параметри предизборна кампания за „Евроизбори 2019“.

Това не е лицето на България пред Европа и света. Това не е България, категорични са войводите.

България не е фалшива новина! България е сърцето на Европа!

А що се отнася до изявленията на индивиди, които си позволяват да изричат неистини и да се гаврят с честта на Българската армия, Патриотите от ВМРО са категорични, че да квалифицираш, да клеветиш, да обиждаш настоящи, бъдещи или бивши служители на Българската армия е не само предателство – това е родоотстъпничество.

Наглост е да използваш държавни символи за предизборната си кампания и то на Българската армия, докато я плюеш по безобразен начин, това е безобразие.

Тази кампания за „Европейски избори 2019“ премина границите на допустимото. Нека отдадем нужното на нашите сънародници – да бъдем честни, смирени и просто да работим за благоденствието на хората, както ние, Патриотите от ВМРО, го правим.

Даваме пример – вчера в НС бяха приети нашите предложения за разширяване на параметрите на неизбежната отбрана – да могат хората да защитават себе си и собствеността си. Отпадна и маловажното престъпление – крадеш буркан компот – носиш отговорност. Това е важно за хората. Тяхната сигурност. Не скандалите и грозните сцени по телевизиите.

Призоваваме медиите да бъдат бдителни, да защитават своята собствена чест и достойнство, като не допускат лъжи, квалификации и обиди в ефир.

Нека всеки изрази позициите си без да обижда. Да водим избирателите към техния избор без арогантност и агресивност. Само аргументи са нужни – това е.

Ние, Патриотите от ВМРО – Българско национално движение, призоваваме всички политически сили да водят честна, неагресивна кампания, без фалшиви новини и да бранят интересите на хората. Нашите лични, би следвало, когато сме станали политици, да сме оставили на заден план.

Защото ние, Патриотите от ВМРО, браним България вече 126 години!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети