Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Павел Христов: Цветанов атакува ГЕРБ със спекулативни твърдения

Политика

Павел Христов: Цветанов атакува ГЕРБ със спекулативни твърдения

Снимка:

Народният представител от ГЕРБ и административен секретар на партията във Варна Павел Христов проведе срещи с кметовете, общинските ръководители и общинските съветници от ГЕРБ във Ветрино и Вълчи дол.

Депутатът анализира актуалната политическа обстановка в страната, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Интересно време се очертава, предстоят сериозни битки, но  управляващото мнозинство е стабилно и ако някой вещае предсрочни избори - дълбоко се е заблудил”,  каза народният представител. Христов и съпартийците му изразиха дълбоко възмущение от последните медийни изяви на Цветан Цветанов. „Атаките му към ГЕРБ са със силно спекулативни твърдения. Изненадани сме за каква липса на морал говори г-н Цветанов при положение, че и той доскоро беше част от партията. ГЕРБ има своя силен лидер и това е Бойко Борисов. Благодарение на неговата работа, харизма и близост до хората - партията ни продължава да се радва на доверието на гражданите и да увеличава предимството си пред всички опоненти от анти-ГЕРБ фронта“, обясни депутатът.

На срещите бяха обсъдени проблемите на общините, намаляването на приходите в местните бюджети, социалните проблеми на хората в условията на извънредно положение заради COVID-19, както и работата по мащабните проекти, които са в ход. „11.7 млрд. евро ще получи България от Фонда за възстановяване на европейската икономика за следващите 2 години. Те ще бъдат в подкрепа приоритетно и на общините, на хората в тях, които след бизнеса са най-засегнати от кризата“, посочи народният представител.

Срещите във Ветрино и Вълчи дол бяха проведени при спазване на всички санитарно-хигиенни мерки.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още