Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Пеевски за „златните паспорти“: Ще развенчаем лъжите на олигархичния кръг „Капитал“

Политика

Пеевски за „златните паспорти“: Ще развенчаем лъжите на олигархичния кръг „Капитал“

Пеевски за златните паспорти: Ще развенчаем лъжите на олигархичния кръг Капитал - Tribune.bg
Снимка:

„Проверката на „златните паспорти“ ще развенчае лъжите на олигархичния кръг „Капитал“ за мое „участие“ в подобни схеми и ще освети истинските участници в злоупотребите“, написа депутатът от ДПС Делян Пеевски.

Днес Народното събрание прие изменение в Закона за българското гражданство за отмяна на инвестиционното гражданство и за пълна проверка на всеки един случай на издаден „златен паспорт“. Изменението на закона дойде след инициативата на ДПС.

„Удовлетворен съм, че усилията ни да докажем липсата на каквато и да е съпричастност на ДПС и в частност моя, към схемите за предоставяне на инвестиционно гражданство, най-накрая ще завърши с успех. Уверен съм, че проверката на „златните паспорти“ категорично ще развенчае многобройните лъжи и манипулации на лица от олигархичния кръг „Капитал“ относно моето „участие“ в подобни схеми, както и ще извади на светло истинските участници в търговията със „златни паспорти“, написа още Пеевски.

Той е категоричен, че многобройните им лъжи и манипулации успяха тенденциозно да заблудят и американската администрация, но е убеден, че постепенно и тази заблуда ще бъде поправена, като твърдо вярвам в безпристрастността и правотата на американското правосъдие.

„Отмяната на инвестиционното гражданство и пълната проверка на издадените „златни паспорти“ е правилната крачка в тази посока“, допълва още Пеевски.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати