Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Петков за предателите на ИТН: Смели хора, не са верни на певеца

Политика

Петков за предателите на ИТН: Смели хора, не са верни на певеца

Петков за предателите на ИТН: Смели хора, не са верни на певеца - Tribune.bg

„Бяхме обещали нулева толеранция към корупцията. С месеци се бавеше КПКОНПИ и реформите. Осъзнахме, че вододелът е тук“.

Това обяви на пресконференция на ПП премиерът Кирил Петков.

Той благодари за „огромната смелост“ на Радостин Василев, който се борел с всичките си сили да пребори мафията в спорта, и на другите.

Директно попитан ще му стигнат ли тези депутати, за да остане премиер, той не отговори.

„България и нейната история е зависела от смели хора. Аз видях от екрана смели хора, които са верни на държавата, а не на певеца“, обяви той.

ПП твърдят, че не са „мотивирали“ новите си поддръжници.

„Оказа се че мафията е направила една голяма грешка, тези са вярвали, че като държат двама лидери и двама депутати вероятно, ще държат едни свободни хора. Когато сте вярвали, че координирате с един певец, че имате мнозинство, мафията това не го разбира“, смята премиерът.

„Ако бях на мястото на задкулисните играчи, вече щях да се страхувам много“, обяви министър-председателят.

Кирил Петков повтори тезата на журналиста, който вчера интервюира Трифонов, че не изтегля ИТН от кабинета заради Македония, а заради премахването на една лаборатория от пункта „Капитан Андреево“.  

Според Иван Христанов от БАБХ това, което са махнали от границата не е фирма, а „мафията“, която печелела там… милиарди. „Капитан Андреево“ не била граница, а символ на ограбването, твърди той.


Топ новини

виж още
Актуална тема