Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Петков/Василев въвеждат нов тренд - вместо събор и кебапчета, агитират с кафе и мекици

Политика

Петков/Василев въвеждат нов тренд - вместо събор и кебапчета, агитират с кафе и мекици

Петков/Василев въвеждат нов тренд - вместо събор и кебапчета, агитират с кафе и мекици - Tribune.bg
Снимка:

С мекици и кафе новият политически тандем Петков/Василев ще събира подписи за явяването на формацията им на парламентарните избори насрочени за 14 ноември.

„Приятели, имаме нужда от вашата помощ, за да се явим на предстоящите парламентарни избори. Заповядайте на място да се запознаете с нас и с нашия екип и да ни кажете в каква България искате да живеем - ще го постигнем заедно! Поздрави, Кирил и Асен", гласи съобщението им. Изрично е посочено мястото, където се предлагат мекиците и кафето в Пловдив.

Явно двамата бивши служебни министри имат някакъв пресантиман към комбинацията на тази тестена храна и ободрителната напитка. Още миналата седмица, в края на брифинга при обявяване на политическия им проект „Продължаваме промяната“, ПР-ът на събитието покани журналистите и присъстващите да се подкрепят с мекици и кафе.

И така площадите с кебапчетата и политически обещания от изминалите години придобиват нов "модерен" вид - местят се в закусвалните.  

А според майсторите на тестените изделия, всъщност мекицата е най-евтиния десерт. Тестото се замесва от едва три продукта – вода, брашно и мая. Мазнина се използва само за пърженето, но както добре знаем това става не в олио, а в палмово масло. 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети кафе, нов проект
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати