Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Планът на Сидеров за София – край на паяците и гей парада, ревизия на бюджета

Политика

Планът на Сидеров за София – край на паяците и гей парада, ревизия на бюджета

Планът на Сидеров за София – край на паяците и гей парада, ревизия на бюджета - Tribune.bg
Снимка:

Председателят на „Атака“ Волен Сидеров представи плана си за София в първия ден от предизборната кампания. Той е кандидатът на партията за кмет на столицата.

Точка №1 в програмата ми като кандидат за кмет на София е забрана за провеждането на гей паради в столицата. Бъдейки кмет, аз ще ги забраня категорично. Планът „Сидеров” за София предвижда още и намаляване цената и допълнителни безплатни часове за "синята" и "зелената зона", както и КРАЙ на вдигането с паяк и поставянето на скоби“, написа той,

Предвижда и осигуряването на безплатен транспорт за всички пенсионери, инвалиди и ученици в София.

Ще въведа и субсидиране от общината за сметките за парно на многодетни семейства и пенсионери, така че да намалеят до 3 пъти. Планът „Сидеров” за София ще сложи КРАЙ на грабителската концесия с чуждата фирма „Софийска вода”, която надува цените. Ще прекратя договорите за стотици милиони с частни фирми за ремонти и почистване и ще създам общинска фирма за чистота“, уточни атакистът.

Той предвижда и ревизия на бюджета.

Като кмет на София ще изготвя план за регулация на циганските махали и ще създам специална дирекция за интеграция на ромите. Още със сядането си на кметското кресло ще създам истинска общинска полиция, която да ликвидира кражбите по домовете и наркодилърите край училищата. По този начин ще гарантирам осигуряването на ред и сигурност за всички райони в столицата“, написа той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети