Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. По предложение на Борисов: ГЕРБ дари 100 000 лв. за борба с коронавируса

Политика

По предложение на Борисов: ГЕРБ дари 100 000 лв. за борба с коронавируса

Снимка:

Средствата са от държавната субсидия на партията и ще бъдат използвани за подпомагане на дейността на болниците в България

По предложение на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, Изпълнителната комисия на партията взе решение да дари сумата от 100 000 лв. на Министерството на здравеопазването.

Средствата са от държавната субсидия на партията и ще бъдат използвани за подпомагане на дейността на болниците в България, както и за осигуряването на необходимите им консумативи и оборудване. Сумата бе преведена на специално разкритата от здравното министерство сметка за подпомагане на лечебните заведения в страната в условията на епидемията от COVID-19.

Наскоро Парламентарната група на ГЕРБ също дари 100 000 лв. на Министерството на здравеопазването за борба с коронавируса. Сумата е от месечните възнаграждения на всички народни представители от партията.  


Коментари (2)

До превърженици те на БСП Вие от БСП кога ще дарите нещо,ако нямате пари може и да поработи те
25.03.2020 19:41 / Отговор
Венцеслав Йонков Да дарят по 50% от заплатите си както направиха албанските парламентаристи! Или по 100% както направиха унгарските! Така ще дадат пример за целия народ.
26.03.2020 07:57 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още