Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Политически психолог: Марешки прави опит за PR ход

Политика

Политически психолог: Марешки прави опит за PR ход

Политически психолог: Марешки прави опит за PR ход - Tribune.bg
Снимка:

Според експерта има голяма вероятност ВОЛЯ да се върнат в парламента

"Марешки прави опит за силен PR ход. По никакъв начин не бива да се забравя, че всичко, което се случва през последните дни и ще се случва в политическата среда у нас, е в зависимост от предстоящите избори. Социологията в момента не дава много добри резултати за ВОЛЯ и Марешки осъзнава, че трябва нещо да направи, за да обърне посоката на движение на рейтинга си.“ Така политическият психолог Антоанета Христова коментира решението на ВОЛЯ да напусне парламента без даде аргументи за решението си.

„Смятан, че PR-експертът му и неговите депутати осъзнават, че нещо тлява да се направи“, коментира Христова пред NOVA телевизия.

„Това е на първо четене. На второ и на трето можем да търсим причините в една сложна ситуация – темата за горивата, контролът върху бензиностанциите. Това е проблем, който пряко засяга бизнеса на Марешки”, добави Христова. По думите ѝ той може да започне да играе в плюс на собствените си интереси.

„За да няма политическа криза трябва да имаме 121 човека в парламента. Това зависи категорично от дисциплината на голямата коалиция“, каза още тя.

Според експерта има голяма вероятност представителите на формацията да се върнат в пленарната зала. Христова прогнозира, че ако възникне политическа криза, то тя би дошла от „липсата на дисциплина и проблеми в малката коалиция”.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети