Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Преди гласуването на вота за недоверие: Плашат депутати с ФБР и Интерпол (СНИМКИ)

Политика

Преди гласуването на вота за недоверие: Плашат депутати с ФБР и Интерпол (СНИМКИ)

Преди гласуването на вота за недоверие: Плашат депутати с ФБР и Интерпол (СНИМКИ) - Tribune.bg
Снимка:

Депутатът от ДПС Ерджан Ебатин е подложен на психологически терор и тормоз от преди часове.

На телефона му се обажда лице, което говори на английски и се представя като „агент на ФБР“, който работел съвместно с Интерпол, знаел, че Ерджан Ебатин е депутат от ДПС и искал среща с него, като срещата да е непременно днес, за да говорят „по закона Магнитски“, пише „Афера.бг“.

Ерджан Ебатин отвърнал, че няма нищо общо със закона Магнитски, но „агентът от ФБР“ настоявал веднага днес да се срещнат, като говорел със заплашителен тон и предложил да направят среща, където посочи Ерджан Ебатин.

След малко от друг чуждоземен телефонен номер се обажда пак „агентът“, като звъни непрекъснато, докато Ерджан Ебатин накрая не го блокира.

В същото време друго лице подвизаващо се с профил във Фейбсук „Adam Smith“, очевидно фалшив профил, започва да звъни на приятели на Ерджан Ебатин по месинджър и да им обяснява как в Интерпол имали данни за Ебатин и как щял да загази.

Това е скандална и отвратителна схема за сплашване на депутати и то часове преди гласуване на вота на недоверие към правителството.

Според депутати от опозицията Кирил Петков безскрупулно са готови на всичко, за да запазят властта си и пробват всякакви брутални прийоми, за да въздействат на депутати, като ги сплашват и психологически ги тероризират.

Странни номера звънят на депутати от опозицията, за да ги плашатСтранни номера звънят на депутати от опозицията, за да ги плашат

Странни номера звънят на депутати от опозицията, за да ги плашатСтранни номера звънят на депутати от опозицията, за да ги плашат

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети