Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Предизборна кампания: 50 души посрещнаха Радев в Чепеларе, ваксинирал се срещу коронавирус

Политика

Предизборна кампания: 50 души посрещнаха Радев в Чепеларе, ваксинирал се срещу коронавирус

Предизборна кампания: 50 души посрещнаха Радев в Чепеларе, ваксинирал се срещу коронавирус - Tribune.bg
Снимка:

Президентът Румен Радев посети Чепеларе, за да се срещне с жители на курортния град. Държавният глава обаче беше посрещнат едва от 50-60 души на площада пред кметството. По първоначалната програма президентът е трябвало да бъде посрещнат с гайди и от деца в носии с хляб и мед, но заради коронавируса от НСО са отменили церемонията. Присъстващите на събитието се шегуваха, че уж са взели мерки срещу COVID-19, а всички на площада, включително и държавният глава, са без маски, съобщава „Фактор“.

След срещата на площада Румен Радев се насочи към музея "Пещерняка", в който има експонати от праисторията.

Посещението на Румен Радев не предизвика особен интерес на хората в курортния град, които предпочетоха да пият кафе след работния ден. Повечето от тях коментираха кратко: "започнал е президентската си кампания".

По-рано в Рудозем той обяви, че се е ваксинирал срещу коронавирус. Това е изненадващо признание от страна на президента, след като самият той през декември 2020 година заяви, че ще си постави имунизация едва когато няма чакащи. Радев обаче не направи публична своята ваксинация, с което да даде личен пример.   


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети