Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Предозиране: Радостин Василев не се смята за предател, а се страхува за живота си

Политика

Предозиране: Радостин Василев не се смята за предател, а се страхува за живота си

Предозиране: Радостин Василев не се смята за предател, а се страхува за живота си - Tribune.bg
Снимка:

Той изтъкна, че можело записът да изтече тайно, но той застанал с лицето си

Отцепникът Радостин Василев, който публикува записа от заседанието на ПП обяви в ефира на БНТ, че страхувал за живота си и че бил под охрана на полицията.

Допусна, че е възможно хора от обкръжението му да са предупредили лидерите на ПП за това, че има намерение да публикува записа.

„Винаги трябва човек да се оглежда в редиците си постоянно. Оказва се, че е закодирано да има при нас предателство. В никакъв случай аз се нямам за предател, напротив - имам се за човек, който единствен има смелост да прави това, което обществото има право да знае“, изтъкна гордо той.

Василев отрече да е публикувал записа след консултации с президента. Отрече и да е искал и креслото на министър на спорта.

„Никой не е казал, че записът е таен, за да ми разрешава някой да го запиша. Имайте предвид, че можеше този запис да изтече и тайно, нали така? Но аз застанах с лицето си, за да го покажа и да кажа, че аз съм го направил и че аз не мога да подкрепям такава уйдурма, каквато се случва в момента и такъм тип разговори, които са срамни и пошли“, заяви Радостин Василев.

Той изтъкна, че съгласуването на имената на директори на службите с чужди посолства е в противовес с националната сигурност и е заплаха за националната сигурност.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати