Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Президентството: Проектобюджет 2021 г. не е съгласуван, МФ манипулира фактите

Политика

Президентството: Проектобюджет 2021 г. не е съгласуван, МФ манипулира фактите

Снимка:

По-рано днес от финансовото министерство разпространиха официалното писмо от екипа на Радев

Позицията на Министерството на финансите и на народни представители от управляващото мнозинство, според които предложеният проект на Закон за държавния бюджет на Република България за 2021 г. е бил съгласуван с президентската администрация, представлява откровена и груба манипулация на фактите, заявяват в позиция от прессекретариата на държавния глава.

Администрацията на президента няма отношение към предварителното съгласуване на държавния бюджет, освен в частта, засягаща бюджета на самата президентската институция, заявиха от прессекретариата.  


Коментари (3)

ЛЪЖЕЦЪТ И ТЕРОРИСТЪТ ИСКА НЕ САМО ДА РАЗОРИ БЪЛГАРИЯ-СЪС ПРОВОКИРАНАТА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА(ВЕЧЕ 112 ДНИ), ВМЕСТО ЗА ИКОНОМИКАТА, ПРАВИТЕЛСТВОТО БРАНИ БЮДЖЕТА....... КАТО СЛЕДСТВИЕ СЛЕД РАЗОРЕНИЕТО СЕ ЦЕЛИ И РАЗПАДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ.......
КАРАНТИНА ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!
27.10.2020 17:38 / Отговор
Бай Генчо Виж ПРОСТАКО радеф, коментирай НАСИРАНЕТО ТИ в Талин, коментирай КАК БЕШЕ НАЙ-ПОЗОРНО ИЗГОНЕН , ПФуу... И нали си даваш сметка ГОВЕДО ЛЪЖЛИВО, че повече никоя държава НЯМА ДА ТЕ ПОКАНИ , защото си вече в ГРАФАТА - ШПИОНИН !!! Световната Дипломация ще ти наложи ВЕТО и ще си в международна изолация ! СРАМ и ПОЗОР само докара на Б-я ! ФИГУРАНТЕ ще си останеш само СЛУГА на Путкин и на МАФИОТА ЧЕРЕПА , с друго никой няма да те помни, ОСТАВАШ г-н НИКОЙ , само ЯЛ И СРАЛ в това Президенство ..УУУууууу..
28.10.2020 00:06 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ ПО-БЪРЗО ГО ЗАВИЙТЕ, ЧЕ ЩЕ ВЗЕМЕ ДА ПОВЪРНЕ ВЪРХУ ВАС :)
28.10.2020 12:30 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още