Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Признание! Двама американски посланици уважиха Борисов и Мицотакис в Атина

Политика

Признание! Двама американски посланици уважиха Борисов и Мицотакис в Атина

Признание! Двама американски посланици уважиха Борисов и Мицотакис в Атина - Tribune.bg

Двама американски посланици уважиха премиерите на България и Гърция по време на историческото събитие в южната ни съседка днес. Между гостите бяха посланикът на САЩ в България Херо Мустафа и американският посланик в Гърция Джефри Паят.

Присъствието на високопоставените американски представители не е случайно. Днес България и Гърция се превръщат в основен енергиен хъб.

Посланик Паят поздрави всички участници в церемонията, в която беше подписано споразумението между „Булгартрансгаз“ ЕАД и „Газтрейд“ С.А. за покупко-продажба на акции за терминала за втечнен газ до Александруполис.

„Подкрепян от САЩ проект, който ще допринесе за европейската сигурност чрез диверсификация на енергийните източници и маршрути в Югоизточна Европа“, написа дипломатът. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

Емилия Илиева Браво!
24.08.2020 14:40 / Отговор
Д.ИВАНОВА На кое БРАВО госпожо....пояснете моля да е разбираемо! АМЕРИКАНЦИТЕ да си оправят първо тяхната държава -някой да ги е поканил като експерт-консултанти ?! Само натрапват присъствие.Където е стъпил техен крак трева не расте и нищо добро не се случва
24.08.2020 23:03
колеблив протестер Д.Иванова, тъпинка ми се чиниш! Ако не бяха така мразените от теб американци, сега цяла Европа, барабар с английската кралица щяха да говорят на руски!!!
25.08.2020 07:53
КАПИТАН ЖЕГЛОВ https://www.youtube.com/watch?v=t19Q-7-OUTI
24.08.2020 15:03 / Отговор
РУСОФИЛИТЕ В РУСИЯ!!! НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ - ВЕЧНА!!!
24.08.2020 16:41
ФОРЦА, БОЙКО! КЪДЕ СА:
1.ДБ(ДВОЙСТВЕНА БЪЛГАРИЯ-ПРАВЕЩА СЕ НА ДЯСНА, С ВСЪЩНОСТ ЧИСТО ЧЕРВЕНА)
2.ПРЕДАТЕЛ N:1 НА БЪЛГАРИЯ-РУМЕН РАДЕВ
ДА ИСКАТ ОСТАВКАТА НА ТРЪМП И МЕРКЕЛ-НАГЛЕЦИ.
24.08.2020 15:21 / Отговор
Анастас #АгентСашо11-ИлиянИлиев

ще се пръсне от яд ...

#МачкайБойко
#МачкайГешев

(похвално)
24.08.2020 15:31 / Отговор
Гражданин Нека г-жа Мустафа сезира своето правителство за отношението на нашия фигурант -предател пРезидент към ВВС на САЩ след като се бие в гърдите ,че е бил отличник при обучението си в Америка.Със своите изказвания той плюе върху авторитета на хората които са искали да го направят наистина "Ас във въздуха" а не "Ас" с въздух в главата. Не иска НАТО,не иска ЕС,не иска щатски самолети , а си иска любимата Русия и вся влясть Болгарии.Според мен освен нарушаването към Конституцията на България ,този съветски парашутист спуснат от Решетников и БСП извършва предателство и към военната доктрина на САЩ.Предателя си е предател навсякъде и стига до едно и също място -Пандиз палас.Цял свят вижда кой милее за България и Шипка го видя.Оставка!
24.08.2020 16:02 / Отговор
Браво! Играта на думи с асовете е перфектна!
24.08.2020 16:32
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети