Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Проф. Антоанета Христова: Резултатите от изборите може би най-много ще изненадат опозицията

Политика

Проф. Антоанета Христова: Резултатите от изборите може би най-много ще изненадат опозицията

Проф. Антоанета Христова: Резултатите от изборите може би най-много ще изненадат опозицията - Tribune.bg
Снимка:

„До този момент „Великите народни въстания“ не стават събития. Те не носят значението на въстания. Звучи помпозно, предизвиква се внимание, но виждаме по-скоро пърформанси. Да си зададем въпроса за нивата на манипулация от страна на организаторите“, заяви пред БНР политическият психолог Антоанета Христова.

Има пакетирана агресия от страна на организаторите на протеста, а повечето хора са объркани от всичко, което тече като процеси, смята професорът.

„Очевидно организаторите държат да стъпят на такива реакции, а не на ясни послания, перспективи и визии за бъдещето. Протестът не дава отговори, хора са стресират от новините за него“, категорична е тя.

„От ГЕРБ правят някои малки грешки – с по-крайни изказвания например, но като не реагират на провокациите, мътилката се утаява и водата се избистря. Въобще няма повишени нива на агресията, но повечето хора са объркани, защото не знаят кого да слушат“, подчерта Христова.

Резултатите от изборите може би най-много ще изненадат опозицията. Тя живее в свой балон, смята политологът.

„У БСП има последователност от вярвания преди всички избори, че ще спечелят. Въжделенията им са дългогодишни. А движението им или го няма, или е назад“, припомня тя.

По думите на Христова изслушването на главния прокурор даде отговор на доста от обвиненията към него, а искането на оставката на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева е „чисто пиарска акция“ на опозицията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

ВЯРНО, АРГУМЕНТИРАНО.............. НО ДАЛИ ЩЕ БЪДЕ ОСМИСЛЕНО ОТ РУСОФИЛИ-ДЕБИЛИ И ЖЪЛТИ КНИЖКИ?
16.10.2020 17:37 / Отговор
Тошко африкански 7/8 изненади очаквам аз! 7,8 %!
16.10.2020 22:12 / Отговор
Българин 75 години Стига!
17.10.2020 13:11 / Отговор
Прочетена информация: За манипулациите на Радан и Йончева: Вкарват силно критична към управлението Резолюция, но не могат да намерят достатъчно подписи, затова търсят такива от крайната левица в ЕП. Сделката е направена чрез включването на искания за Истанбулската конвенция и ОМО „Илинден”.
17.10.2020 20:40 / Отговор
Наглият Радан Кънев ревностен последовател на пРезидента:! Радан Кънев: "Не аз, а мутрите да си тръгват от ЕНП"!
Евродепутатите на ГЕРБ Андрей Ковачев, Ева Майдел, Мария Габриел, Андрей Новаков, Асим Адемов, Емил Радев ли гониш от ЕНП, Кънев?!? Те ли са мутри??? Ти чуваш ли се, мерзавецо?!? Марш при Клеър Дейли!
17.10.2020 20:49 / Отговор
Щом са се съгласили една мутра- мафиот да ги яха, значи и те са мутри.
18.10.2020 15:05
Уфф! Много тъпо!
18.10.2020 20:20

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети