Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Проф. Антоанета Христова: Вътрешната нетърпимост в БСП може да доведе до загуба на местните избори

Политика

Проф. Антоанета Христова: Вътрешната нетърпимост в БСП може да доведе до загуба на местните избори

Проф. Антоанета Христова: Вътрешната нетърпимост в БСП може да доведе до загуба на местните избори - Tribune.bg
Снимка:

Вътрешната нетърпимост в БСП може да доведе до загуба на местните избори. Това каза за пред Радио „Фокус“ политическият психолог проф. Антоанета Христова.

Нищо от говоренето на досегашните лица на партията не показва, че са си взели поука от състоянието, в което са били и желание да го променят. Трудно се променя нещо, в което си вярвал на 200%. Затова хората в такива организации и партии биват сменяни на момента без чувство за съжаление. Защото стереотипът и убеждението, че си прав продължава и след това. Човек не може да се отърси от него, иначе трябва да приемеш вината на загубата на цялата пария. А трудно се спи след това“, коментира тя.

Проф. Антоанета Христова каза още, че БСП не трябва да се изненадва, че предизборната им кампания е коментирана като преминала под мотото на омразата, която се изразява и вътре в самата партия.

Видима е нетърпимостта между членовете ѝ. Възможно е лидерът й Корнелия Нинова да оглави отново левицата, възможно е обаче и партията да срещне своя край на местните избори. Лидерът трябва да е символ на обединение, а не на разединение. Причината при такива загуби да се сменя лидерството е да се види дали лидерът е бил прав или не“, допълни тя.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети