Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Президентът на всички българи“ заведе само депутат от БСП в Русия

Политика

„Президентът на всички българи“ заведе само депутат от БСП в Русия

Президентът на всички българи заведе само депутат от БСП в Русия - Tribune.bg
Снимка:

Народният представител от ПГ на „БСП за България“ и председател на Комисията по икономическа политика и туризъм в НС Петър Кънев бе единственият депутат, който взе участие в официалната президентска делегация на президента Румен Радев за Петербургския икономически форум, похвалиха се от червената централа.

Кънев участвал в официалните срещи на президента Радев с президента на Руската федерация Владимир Путин и външния министър Сергей Лавров, с председателя на ООН Антонио Гутиереш и с българската общност в Санкт Петербург.

„Равноотдалеченият“ от всички партии държавен глава не е счел за нужно да вземе и други народни представители за срещите в Русия.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Радев Правилно е подходил, на икономически форум се взема председателя на аналогичната комисия. Няма да вземе Менда Стоянова, която е тъпа счетоводителка, и си обслужва мафиотите и олигарсите. С ДДС тази простакесата заяви, че нямало да се намалят цените, ако се променят.Ами да стане на всички стоки ДДС 10 процента.
10.06.2019 16:38 / Отговор
ИСТИНАТА Некоректно е обидно квалификации. Тази "тъпа счетоводителка" е депутат в управляващата партия. Вероятно за "тъпа" визираше себе си. Подобна визита с единствено придружаваща го личност от БСП не е в компетентността на "президента". За енергетиката и "Белене" има компетентни експерти, които категорично доказват земетръсната зона и ако се случи някоя авария знаем, че комунисти отговорност не носят. Освен това, токът ще е поне 4 пъти по-скъп. Най-лесно е Радев да си вземе комисионите и да лобира за Белене. Но това ще е за сметка на bg данъкоплатците. Но той е "президент" само на комунистическата партия. Хубаво е само двамата да се излагат, но това рефлектира и в/ху Б-Я. Но той е свикнал да е кукла на конци.
10.06.2019 18:34 / Отговор
Коко Нали беше взел гаджето на Валери Симеонов, назначена за вице премиер. Имаше нейни снимки и с Путин и с Пашиан. Или тя е Г-жа Никой, само представлява, без да изпълнява. Така са се хванали за властта, че целите са лай**на, но трябва да са там.
11.06.2019 02:39 / Отговор
Йолист Чакалов Този наш президент не може да се изхвърля от името на народа или по точно казано-Този руски ПОДЛИЗУРКОВЦИ ,не може от мое име да взима такива решения....Кой си ти бе Мухлъо крастав и разбираш ли какви и до къде са ти функциите като президент.Мамка ти и руска тъпа мишка,долен комунистически боклук,искаш да ни върнеш във каменната ера ли Простако,ФАТМАШКИ свинско гангенясъл плазмодий...АЕЦ Белене е атомната бомбардировка за България-руските отрепки целят точно това,ДА НИ ЗАТРИЯТ И УНИЩОЖАТ....
11.06.2019 15:45 / Отговор
Наблюдател Да не би батко ти да е питал някого? Откъде знае как се управлява и какво да прави? Мамка му мръсна американска. Прав е Путин за американската зависимостта на България. И за разлика от тези които с труд и знания заслужиха генералските си пагони, други уреваха ефира защо никой не иска да го прави генерал.
11.06.2019 20:08

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети