Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Протест на членове на БСП пред „Позитано“ 20

Политика

Протест на членове на БСП пред „Позитано“ 20

Протест на членове на БСП пред Позитано 20 - Tribune.bg
Снимка:

Искаме оставките на Корнелия Нинова и Кирил Добрев, каза Лъчезар Владимиров

Членове на БСП от Варна и Сандански протестират пред централата на партията на „Позитано” 20, където в момента се провежда пленум. Лъчезар Владимиров, който е член на партийната организация в Сандански, твърди, че е бил закрит клуба им и са взети неправомерно пари от касата им, съобщава БГНЕС.

„Ние сме дошли да изразим своето възмущение и несъгласие с решенията и безпринципността на ръководството на БСП. Те извършиха погром в Сандански като взеха клуба, взеха парите на организацията и наложиха външни хора като изхвърлиха 220 души от клуба и сега няма къде да правим партийна дейност”, оплака се Лъчезар Владимиров и разкри, че по време на двете си посещения в Сандански Кирил Добрев е обиждал членовете на партията и се е заканил, че каквото той каже, това ще става в града.

Той каза, че искат да им се върне клуба и взетите неправомерно пари на организацията.

„Искаме оставките на Корнелия Нинова и Кирил Добрев заради случилото се”, обясни той.

Депутатът Борис Гуцанов потвърди, че Варна иска също оставките на Нинова и Добрев.

„Искането за тези оставки е заради бруталното погазване на Устава. Цялостното представяне на БСП на тези избори дава предпоставки за една промяна в ръководството на партията”, заяви той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Асенов,София БСП я докара до там,че умни и партиино грамотни хора седем часа спорят с група смешници,интриганти,кариеристи...Начело с партийната приватизаторка Нинова.Защо бе хора?Тази пасмина ви е под нивото.С Киро ли ще спори Станишев,с Нинова ли Пирински,със Свиленски ли Паскалев,с Жаблянов ли Лечева и т.н.Те да си говорят с Гергов.Вие не може да имате разговор с него.Той е,като тях.Видя се днес.Да си счупат главите!Партията ще мине и през това.Тя е по-силна и по мъдра.Е,не е била в ръцете на капиталисти но ще оцелее и след тях!!
17.11.2019 23:18 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети