Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Протестът се събра пред германското посолство, за да питат защо се толерира Борисов (ГАЛЕРИЯ)

Политика

Протестът се събра пред германското посолство, за да питат защо се толерира Борисов (ГАЛЕРИЯ)

Мълчалива демонстрация с вързани очи пред чуждестранната мисия

„Събираме се, за да попитаме немското представителство у нас защо вече едно десетилетие една от водещите сили в Европейския съюз толерира очевидната организирана престъпност в нашата управленска класа в лицето на Бойко Борисов и неговите правителства, както и на свързаните с тях структури в съдебната система“. Това заявиха протестърите  пред германското посолство, цитирани от БГНЕС.

Те стояха една минута мълчаливо с вързани очи.

„Искаме да знаем как се съвместяват претенциите за върховенството на закона, които съпътстват всяка европейска директива към България, с широко затворените очи на европейския политически елит за техните „партньори“ от ГЕРБ“, заявиха недоволните.

Временно управляващият Посолството Йорк Шуграф по повод на обявения протест пред Посолството на Германия заяви, че за тях е напълно естествено гражданите в Европейския съюз да се възползват от правото си на свобода на изразяване и мирен протест.

„Решенията за политическото бъдеще на България се вземат само в България. Ангажираността на гражданското общество и готовността за диалог са основни принципи на демокрацията. Застъпничеството за върховенство на закона и борбата с корупцията са важен елемент от Германското председателство на Съвета на ЕС, поради което ние се застъпваме за нов механизъм на европейско ниво, който допълнително развива и утвърждава принципите на правовата държава във всички държави-членки”, заявява още Йорк Шуграф.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (20)

За един преател питам: бай Йоло вече почна ли да шпреха ли гуттен Дойч, щото вече нема време закога.
12.08.2020 19:47 / Отговор
ПРОТЕСТЪТ ДА СЕ ПРЕМЕСТИ ПРЕД РУСКОТО ПОСОЛСТВО ВСИЧКИ ПРОТЕСТИРАЩИ:
1.РУМЕН РАДЕВ
2.ХРИСТО БОЙКИКЕВ
3.МАЯ МАНОЛОВА
4ВАСИЛ БОЖКОВ
5.ВСИЧКК ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ВОЙНИ
ЩЕ ПОЛУЧАТ С ПРЕДИМСТВО РУСКИ ВИЗИ И ПАСПОРТИ! ПОЖЕЛАВАМЕ ИМ ЩАСТЛИВ ЖИВОТ СРЕД СЕБЕПОДОБНИТЕ
12.08.2020 20:23
кРадев ли да толерират? Фигурантът Мунчо вдигна соросоидно юмруче и повика навън всички изроди!
Те се отзоваха на призива,вдигнали джихадистки показалец!
ДС,ГРУ,Черепи,Мутри,Подсъдими олигарси са се вдигнали на бой срещу Гешев,а Бойко и ГЕРБ са им попътна цел към овладяването на България!
Бойко бъди Мъж,не им се давай на педалските мурафети!
Използвай силата на Закона срещу силата на Анархията и Терора! Нямаш право да предадеш България в ръцете на джихадисти,русофилици,пропаднали политици!
Вземат ли за малко властта тези изроди,нямаш си на идея какви престъпления ще извършат,те сега когато нямат власт,издигат бесилки,гилотини и лагери на смърта обещават на политическите си противници, а ако вземат властта ще ликвидират по предварително подготвените списъци!
Бий ги Бойко,ти знаеш как,за да спасиш нормалността в България от престъпниците!
12.08.2020 22:45
ВЯРВАМ НА МАРТИН ВЕБЕР ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО НА РУМЕН РАДЕВ И НА АЗИАТСКА РУСИЯ
12.08.2020 21:05 / Отговор
Ех, претенции за чисти и свети лидери! Днес напомниха, че освен болшевишкия произход на Бойкикев, в най-близкото му обкръжение грее сестра му - агент на ДС (пето у-ние)!
12.08.2020 21:28 / Отговор
Мдааа, От немското посолство им казват-Вие сами си избирате вашите лидери, а протестърите отговарят - Не, не е вярно, ние изобщо не ходим да гласуваме.
12.08.2020 21:33 / Отговор
Социалисти по наследство Исканията ви са социалистически метастази!Вие не знаете ли, какво е демокрация?Родителите ви са ви напълнили главите с нелепици!Ние сме самостоятелна държава и управлението ни е законно избрано.След 6,7 месеца ще има избори и ще можете да гласувате,ако не сте отишли,като цвят на нацията да миете чинии някъде на запад!Сценариста ви е толкова смешен и некадърен,колкото е смешен и некадърен и като скулптор!
12.08.2020 21:40 / Отговор
За партията Герб плати немска фондация при създаването й. Така, че исканията на протестиращите са съвсем уместни. Когато са плащали германците да са мислили. Това е като едно време износ на революция, а сега платен износ на демокрация.
12.08.2020 22:51
Ха, ха! Много неграмотно. Изобщо не става ясно кой на кого е платил. Но и това е нонсенс!
13.08.2020 00:04
До лампата при плащането И тия са маскари е много изтъркано и невярно!Плащането на партии не е процес,който би бил известен на всеки безделник с компютър в хола...Това е ,като близалка на дете,вкусно и безсмислено!
13.08.2020 09:20
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети