Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Противоконституционният шеф на КЕВР – водач на листа от ДБ, участвал в протести

Политика

Противоконституционният шеф на КЕВР – водач на листа от ДБ, участвал в протести

Противоконституционният шеф на КЕВР – водач на листа от ДБ, участвал в протести - Tribune.bg
Снимка:

Противоконституционният шеф на КЕВР Станислав Тодоров е бил водач на листата на „Демократична България” в Стара Загора през 2017г., става ясно от официалната страница на партията. Припомняме, че кандидатурата на Тодоров за шеф на КЕВР бе предложена от „Продължаваме промяната”, а днес Конституционният съд обяви решението за противоконституционно.

„Да България” представят Станислав Тодоров като честен човек, който е сключвал договори за над 200 милиона лева за ТЕЦ Гълъбово, без да позволи да се открадне нито един лев.

По думите им той  е искал да направи същото и в държавата, и в обществените поръчки  Знаел, че когато дадеш достойна заплата на българския работник и му осигуриш сигурност за това, което се очаква, той работи честно и по-качествено от другите източноевропейци.

Във визитката на Тодоров от ДБ  изтъкват, че е участвал във всички големи протести – срещу комунистическата партия през 1990 г., срещу икономическата разруха през 1997 г., срещу назначаването на Делян Пеевски през 2013 г., в подкрепа на съдебната реформа през 2016 г..
Следи активно политическия живот и е убеден, че само почтени хора трябва да бъдат политици.

„Включва се в „Да, България!“ веднага след като вижда Христо Иванов и доц. Кристиян Таков заедно да обявяват създаването на движението, защото знае, че това са почтени и достойни хора. Счита, че доброто идва с новите политици и не дава втори шанс на политик, който е излъгал или е предал народа си. Вярва, че България е европейска държава и единственото, което ни дели от другите държави, е корупцията”.

 

Станислав Тодоров Станислав Тодоров


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети