Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев: Готов съм със служебно правителство!

Политика

Радев: Готов съм със служебно правителство!

Радев: Готов съм със служебно правителство! - Tribune.bg
Снимка:

Министър-председателят Бойко Борисов води ГЕРБ и всички членове на партията към дъното. От изтеклите записи стана ясно кой е поръчителят на очернящата кампания към президентството. Това заяви президентът Румен Радев, предаде репортер на БГНЕС.

„Упорството на кабинета и на главния прокурор само ескалира кризата, смята държавният глава, който отново призова за оставка. Няма друг изход от ситуацията“, каза той.

Според Румен Радев протестите „отварят пътя към бъдещето на България“.

Той каза, че е готов със служебно правителство.

„Готов съм със служебен кабинет. Моята професия ме е научила да съм готов. Уважавам всички други професии, включително и на българските пожарникари”. Това заяви пред журналисти президентът Румен Радев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (21)

Инод Боклук не президент !
30.07.2020 19:18 / Отговор
susu pokajete novite slujeni predstaviteli-foto-sesia
30.07.2020 19:26 / Отговор
РУМЕН РАДЕВ ДА ПРИГОТВИ ПАРАШУТА! ПО НАРЕЖДАНЕ НА ЩУКАТА ЩЕ ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ДЕСАНТ В ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ! ПРАВИТЕЛСТВОТО В ИЗГНАНИЕ(ВАСИЛ БОЖКОВ, ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ, ВЕСКА МЕДЖИДИЕВА,ВЪЛКО АРАБАДЖИЕВ, БАНЕВ И ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ, КОИТО ИЗНЕСОХА ПЕНСИИТЕ И ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ НА НАШИТЕ БАБИ И ДЯДОВЦИ ПРЕДИ 1989) Е ГОТОВО ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА НАШИЯ ГЕНЕРАЛ-ШОФЬОР НА САМОЛЕТ, ДА СЪСТАВИ НОВ НАРОДЕН СЪД ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ОБИЧАТ ЕВРОПА, А НЕ АЗИАТСКА РУСИЯ!! БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИТЕ!
30.07.2020 19:33 / Отговор
DT Ти си готов,ама не си питал Гешев ,тъй като да не се окаже ,че като ти свърши мандата и папката да е готова за панделата.Глупостта ти няма почивен ден.Не ти ли прави впечатление,че където и да отидеш кубинките ти пламват да бягаш от "народа който много те обича".Щом разчиташ на Тримата глупаци и на новата си любовница Мая картечарката скоро генерал Деси ще ти сипе башка.Тя се е усетила ,че терористката ще те напъпли и да не излезеш при твоите хора отвън на палатките.
30.07.2020 19:38 / Отговор
Иван Ама тоя си вярва яко.
30.07.2020 19:46 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети