Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев имитира Борисов: Пуска снимки от случайни срещи с граждани

Политика

Радев имитира Борисов: Пуска снимки от случайни срещи с граждани

Радев имитира Борисов: Пуска снимки от случайни срещи с граждани - Tribune.bg
Снимка:

Премиерът често излъчва на живо

Спортна блуза и протрити дънки, приятелски разговор при случайна среща… Президентът Румен Радев очевидно е решил да заложи на добре позната формула при граденето на имиджа си в социалните мрежи.

„На път за Варна - разговор с хората, чийто дълг е ежедневно да пазят сигурността на гражданите“, написа Радев в профила си в Instagram, където инфлуенсва от известно време. Президентът споделя снимка с двама полицаи, които изглежда е срещнал на пътя.

Ако похватът ви се струва познат – нищо учудващо. Това е начинът, по който от години процедира и премиерът Бойко Борисов. При пътуванията си в страната той често се заговаря със случайни минувачи, които го поздравяват, оплакват се от местни проблеми или му обръщат внимание за нужда от намеса и финансова помощ за определени обекти в района. Подобни разговори много често стават обществено достояние през Фейсбук профила на министър-председателя, който редовно излъчва на живо.

Така например вчера, когато Радев си е говорил с двамата полицаи, Борисов се натъкна по пътищата на страната на изключително колоритен господин на кон.

Фейсбук/Бойко БорисовФейсбук/Бойко Борисов

„Крайно време беше! Благодарение на вас има път, ако не бяхте вие, можеше и да на стане. Ма той ще върви чак на биволското ханче, хубаво е, пак благодарение на вас!“, казва човекът от село Югово, Пловдивска област.

Вчера Премиерът инспектира ремонта на пътя от Югово до Лъки, по който се стига до Кръстова гора. Отсечката е 31 км, като стойността на ремонта е над 45 млн. лв. с ДДС. Това е единствената пътна връзка на Община Лъки с Пловдив, по която ежедневно преминава тежкотоварен трафик.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (22)

коментар Ако не е Борисов президента на бсп да преписва действията му ще си стои в президентството и ще гледа в една точка!Каквото действие да направи премиера на момента оня го имитира, ми щото не знае какво трябва да върши!
Борисов никой не може да го изпревари в нищо!Срещу него да бягат да го стигнат пак няма да го стигнат!
11.10.2020 13:28 / Отговор
Да никой не може да го изпревари по лъжи, кражби, рекет, фалшифициране на избори, пране на пари, вулгарен език, простащина, липса на знания, липса на култура, бандитско и мафиотско поведение, по трупане на пари и злато, по обслужване на собствената си клика, по некачествено строене на пътища, по свирене на гайдата на Путин и Ердоган, по прахосване на пари на бюджета, по диктаторски маниери и т.н.
11.10.2020 15:07
Пак той ще дойде. Ловя бас. Колкото и да ривете.
11.10.2020 15:28
ИЗДИРВА СЕ! ПО СЕЛФИТО-ТАРТАКОВЕР.
11.10.2020 17:18
Така ли ""Да"" И в кое излъга Борисов Другарю?!?В това, че обеща да увеличи пенсиите с добавки, и не го направи ли?!?В това, че обеща да увеличи минимална работна заплата, и не го направи ли?!?В това, че обеща да дава добавки за kovid-19 и не го направи ли?!?В това, че обеща построи магистрала за народа да отиде еди къде си за 2/3 часа, и не го направи ли?!?В това, че обещава да даде пари за ремонти на църкви, манастири, спортни площадки, за построяването на училища, детски градини, така нататък!Има и още много други неща!В кое от изброените неща не го е направил?!?Нали народа иска по-високи доходи, и не го направи ли Другарю?!?Абе вие от фракциите на бкп партийки искате власт да крадете като преди 90г и след 89г, 96-7г, 2001г до 2010г с купнни системи, това искате Другарю!!!!
12.10.2020 13:03
Колкото и да петнят и калят Бойко, комунистите не могат и на малкия му пръст да стъпят. Особено фатмака, който е не само природно тъп, но и особено продажен, корумпиран и нечисто плътен. Сатанинският план, в който той е само фигурант, да очернят Бойко и България, НЯМА ДА УСПЕЕ!
11.10.2020 15:23 / Отговор
Хей, приятелю, що не се затъкнеш?Иво Христов-"80% са дебили". Абе, личи ви.
11.10.2020 15:25 / Отговор
Да се затъкна? На български НЯМА ТАКЪВ ИЗРАЗ! Това е чисто руската школа. Каквато е впрочем цялата тази хибридна атака начело с фатмака фигурант.
11.10.2020 20:44
Стоян Минков По - прост президент не сме имали никога!
11.10.2020 15:26 / Отговор
ПО-ПРОСТ ГЕНЕРАЛ-СЪЩО! СРАМ ЗА БГ АРМИЯ-РАЗЦЕПИ БЪЛГАРИЯ-ПРОТИВОУСТАВНО!
КОЙ ЩЕ МУ СКЪСА ПАГОНИТЕ? - БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ!
11.10.2020 17:15
Фигуранта "'президента"' на бкп действа по - разделяй и владей!!!
12.10.2020 13:06
Румяна Тези коментари са върха на простотията.Не мога да си обясня откъде извира , но блика изобилно.Мноооого простащина, мнооого!!!???Гнус!!!!
11.10.2020 17:24 / Отговор
СЪГЛАСЕН: Простотията ходи по:
-простите президенти,
-простите генерали
-простите русофили
11.10.2020 17:50
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати