Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев извика главния секретар на МВР, за да му търси сметка за размириците

Политика

Радев извика главния секретар на МВР, за да му търси сметка за размириците

Радев извика главния секретар на МВР, за да му търси сметка за размириците - Tribune.bg
Снимка:

Ивайло Иванов му отвърна, че МВР е действало перфектно

Румен Радев извика на работна среща главния секретар на Министерството на вътрешните работи Ивайло Иванов и председателя на Държавна агенция „Национална сигурност“ Димитър Георгиев. На „Дондуков“ 2 основният идеолог на метежа Радев потърси отговорност от службите, за това че е допуснато да се стигне до така търсената от близко 2 месеца кръв.

„На 2 септември България преживя ден на насилие. Изключително съм загрижен за десетките ранени полицаи и граждани. Обществото очаква отговори: Защо бяха допуснати провокатори в триъгълника на властта, за охраната на който отговаря полицията и жандармерията? Има ли информация кои са хората провокатори, кой ги е изпратил? Защо органите на реда използваха брутална сила над граждани, които нямат нищо общо с провокаторите? Има кадри на полицаи използващи нерегламентирани средства за въздействието над гражданите? Будят въпроси някои обстоятелства около униформата на служителите на МВР, знаци, които отправят провокативни послания. Оставам отворен за диалог“, обяви Радев пред гостите си.

„Перфектно планирана операция и минимален брой щети, полицаите се справиха перфектно, поздравявам ги за техните действия“, заяви главният секретар на МВР по повод събитията от 2-ри септември.

Питан за докараното водно оръдие на протеста, Иванов обясни, че то е подарък от белгийската полиция и оттогава е вадено само веднъж. На въпросите кой е изпратил провокаторите пък – логично, нямаше как да отговори.

„Няма как да отговоря в присъствието на медии. Голяма част от информацията е класифицирана. Аз нямам разрешението от наблюдаващия прокурор. Но мога да ви дам хронология. На въпроса защо е приложена брутална сила над протестиращи, аз бих задал въпроса защо протестиращи проявиха брутална сила срещу полицията?“, заяви главният секретар.

„Тези момчета и момичета полицаи вечерта трябваше да се приберат. Трябваше да прегърнат своите близки, роднини, приятели. Защо си мислите, че момчетата и момичетата в тези кордони се интересуват от политика или споделят вижданията на тази или онази политическа партия? Те са полицаи и това е техният дълг“, обясни Иванов на Радев.          


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (23)

МУТРАТА РАДЕВ - ВЪН !!!!!!!
За арест на Мутрата Радев - затова са отишли ...
Ама Копанара от село Славяново ще го разбере по-късно.

SON of a BITCH - MADE for RUSSIA

https://youtu.be/aMgx6jQUBpI

KISS MY ASS
.
04.09.2020 15:33 / Отговор
ПСССТ! ПСССТ! ༼✪ل͜✪༽ᕗ Мунчо Нищото - ВЪН! ༼✪ل͜✪༽ᕗ
Импийчмънт на Льотчика! ༼✪ل͜✪༽ᕗ
Подписвайте и петицията -> https://www.peticiq.com/198975
04.09.2020 17:56
Мдам По комунистически нагъл.
04.09.2020 15:40 / Отговор
коментар Призова България на бунт, а после защо има бунт!Искаше му се да има голямо насилие, и то като стана насилието, защо има насилие!Искаше му се побоища с кръв, после защо имало побоища, и полицията виновна защото криминалната му агитка започна да пръска полицаите с отровни спреьове и полицаите били виновни, а не затворниците му!Баси и долнашкия мръсник!
04.09.2020 17:50
ФИГУРАНТА на МАФИЯТА - ОСТАВКА ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ РАЗИГРА ФИГУРАНТА НА МАФИЯТА / ЧЕРЕПА, ТОЗИ ИЗРОД, КОЙТО ПРИЗОВА НА БУНТ И МЕТЕЖ , КОЙТО ДОКАРА КРИМИ-КОНТИНГЕТА - заплатени БАНДИТИ , ЗА ДА СВАЛИ Правителство - демократично избрано и подкрепяно от МНОЗИНСТВОТО БЪЛГАРИ, ДНЕС се е "загрижил " и иска да изслушва служби, които ДАДОХА ЖЕРТВИ, ЗАЩИТАВАЙКИ ДЕМОКРАЦИЯТА В Б-Я.... НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА ПОРНОГРАФИЯТА НА ЕДИН СТРАХЛИВЕЦ - ПРЕСТЪПНИК, ПРЕДАТЕЛ, ОСРАЛ СЕ ДО ГУША радеффф ...който е вече ПЪТНИК...СБОГОМ ФИГУРАНТЕ, ДА ГОРИШ В АДА , ти пожелаваме...ПФУуууууууу...
04.09.2020 15:46 / Отговор
Жаноар По-страшен от спина, по-опасен от рака, сега-засега си остава Мунчо Фатмака!
04.09.2020 17:57
Абсолютно безсрамен Нагъл радев
04.09.2020 15:54 / Отговор
556454 И бездарен фатмак - пфууу, отврат!
04.09.2020 18:03
Дончева Предлагам Радев да напусне поста,който заема и да излезне на площада без охрана и да поведе борбата срещу Бойко.Да ги видим що за мъже са и двамата.Единия се крие другия е,като пастор.Бла,бла,бла.Не само Мутри вън,а Всички вън!!!Всички които са част от управлението последните години.Кога Радев разбра,че Бойко е мутра?Вчера ли?Не.Мандата му изтича и трябва да се прави на нещо,което четири години показа,че не е....Стига манипулации!Ни знаем кой кой е в политиката.Всички вън!Нови лица!
04.09.2020 15:58 / Отговор
Недругар! Другарко Дончева, познат ни е стария ви комунистически похват "всички са маскари", с който да замажете гафовете на своите!
04.09.2020 16:41
До Дончева До Червената Другарка,
Националните предател и БОЛШЕВИШКИТЕ подлога Радев трябва да подаде незабавно оставка или да има ИМПИИЧМЕНТ!!!
04.09.2020 17:05
Да, обаче след редовни избори Новите лица първо да си спечелят редовните избори. Разбра ли бе, мръсна болшевишка мършо Дончева! Мунчо да се подаде оставката, веднага!
04.09.2020 18:07
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати