Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев назначил за съветничка представителка на „Отворено общество“ на Сорос

Политика

Радев назначил за съветничка представителка на „Отворено общество“ на Сорос

Снимка:

Назначението е скорошно, Иванка Иванова е получила щатна позиция

„Президентът Радев си назначил наскоро като щатна юридическа съветничка емблемата на соросоидната правна (без)мисъл в България - Иванка Иванова, чийто единствен професионален опит е като шефка на Правната програма на соросовата фондация „Отворено общество“ - от 2004 до 2020 г.“. Това съобщи в профила си във Фейсбук преподавателят по Конституционно право Борислав Цеков.

Той разказва за биографията и като част от фондацията.

„Като такава, тя беше в основата или съучастваше във всички соросоидни становища в подкрепа на джендър-идеологията, войната с Българската православна църква, фабрикуването на „македонско“ малцинство в България и всичко останало по соросовия конспект. С такива кадри далеч няма да стигне. Дъно!“, написа Цеков.  


Коментари (3)

кесо Румбата сигур е решил да организира щирока международна подкрепа с помощта на чичко Сорос за "незаслужено репресираните" червени олигарси и червени мутри Баневи, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Мустака.
13.07.2020 09:08 / Отговор
Ццц Нарочно вкара съветниците си в кауша, курирайки ги лично, за да създаде революционна ситуация. Дали после ще дели с тях милионите от Божков и Цветан Василев? Той дели само на 2.
13.07.2020 10:19 / Отговор
Мартин Как забравихте, че Сорос подпомагаше демократичните движения в Ивропа с/у червения тоталитаризъм
13.07.2020 14:52 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още