Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Близнашки: Радев нарушава Конституцията по твърде брутален начин

Политика

Близнашки: Радев нарушава Конституцията по твърде брутален начин

Близнашки: Радев нарушава Конституцията по твърде брутален начин - Tribune.bg
Снимка:

Всички знаеха, че Пламен Орешарски е човек на олигарха, който сега се намира в Дубай, коментира бившият служебен премиер

„Каузите на протестите през 2013 г. бяха различни. Тогава идеята беше да се възстановят началата на демокрацията и да имаме правителство, излъчено от Народното събрание, което обаче се ползва с народната подкрепа, а не онази измислена конфигурация. Лично аз излязох на протестите, защото ясно си давах сметка, че олигархията трябва да бъде спряна. Всички знаеха, че Пламен Орешарски е човек на олигарха, който сега се намира в Дубай”. Каузите бяха различни, но в България винаги има повод за протести”. Това заяви пред Нова ТВ бившият служебен министър-председател проф. Георги Близнашки.

Той анализира и изявлението на президента, в което Радев поиска оставката на правителството и главния прокурор.

„В случая видяхме как президентът на републиката прекрачи своите правомощия. Той не може да поиска оставката на правителството, има си опозиция, която може да го направи. Още по-малко оставката на главния прокурор. Той нарушава конституцията по един твърде брутален начин. Въобще Румен Радев имаше едно алиби на нов човек в политиката, но той се оказа случаен човек на върха на държавата. Мисля, че тази грешка българският народ не трябва да допуска никога отново”, допълни Близнашки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Хайде бе Каскета брутално наруши конституцията, а Кацамунски, т.е. Близнашки е най- голямата подлога на ДПС, Пеевски и Гешев., А мафиота Борисов. Ако свалите Радев, ние честните и почтените българи пак ще го изберем. Вижда ви се края на комунягите и ДС.
12.07.2020 18:31 / Отговор
Аут! Червен путиновски трол!
12.07.2020 20:31
Орешарски е един достоен финансист. А този, който е в Дубай, не го познавам, но е събрал страхотна колекция и искаше да направи музей, освен това непрекъснато е контактувал с Борисов, и както се видя рекетът е идвал от мафиота Борисов, Горанов и Пеевски. Пеевски не нарушава ли конституцията, като не ходи на работа, както и преди Доган.
12.07.2020 18:53 / Отговор
объркали сте снимката, герберско сайтче Това на снимката е Гъзолизашки не Близнашки.
12.07.2020 22:55 / Отговор
Ментално увреден Румен Радев е гражданин, и всеки има право да поиска оставката за безобразията и разграбването на България, и погазването на законите от Борисов, безнравствения и непрофесионален простак- гангстер Гешев, ограбващият банки и бизнеси Пеевски, ДС агента Сава, цялото ченгеджийско задкулисие от ДС и масонски ложи. Този от БКП- БСП премина към ДПС и ГЕРБ.
13.07.2020 08:36 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети