Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев обеща: Не след дълго ще имаме правителство, което работи за гражданите

Политика

Радев обеща: Не след дълго ще имаме правителство, което работи за гражданите

Радев обеща: Не след дълго ще имаме правителство, което работи за гражданите - Tribune.bg
Снимка:

Щедро обещание даде президентът Румен Радев, който днес представи предложения за модернизация на България по Плана за възстановяване и устойчивост.

„Не след дълго ще имаме правителство, което ще работи в интерес на българските граждани, а не на определени кръгове“, зарече се държавният глава, който изрази опасения, че без администрацията му и нейните идеи Планът ще е „само средство за усвояване на финанси“.

„Планът за възстановяване и устойчивост не трябва да се превръща в поредно средство за усвояване на финанси чрез саниране, строителство и покупки. Ако искаме този подход да успее трябва да имаме ясни принципи и цели, които да водят към ефективно и ефикасно използване на финансовите инструменти. Ако природата, въздухът и водата са грижа на правителството, ако искаме да обуздаем строителството по дюни и планини, ако искаме да обуздаем варварската сеч – не само правителството, а и гражданското общество трябва да имат технологични инструменти за наблюдение”, заяви Радев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (21)

Тартаковер Планът за възстановяване и устойчивост не трябва да се превръща в поредно средство за усвояване на финанси чрез саниране, строителство и покупки. Ако природата, въздухът и водата са грижа на правителството, ако искаме да обуздаем строителството по дюни и планини, ако искаме да обуздаем варварската сеч – не само правителството, а и гражданското общество трябва да имат технологични инструменти за наблюдение”, заяви Радев.
Предварително поздравявам идиота, който ще отрече тези думи, само защото ги е изрекъл Президента !
03.12.2020 15:17 / Отговор
Татарликовер, искаш да поздравиш Киро Бизона ли? Само той може да те калибрира интелектуално, пардон @н@лно - бързо, възстановително и устойчиво. Междувременно ще имаш технологични инструменти за наблюдение на най-хубавата си черта (всички знаем коя е) през целия процес на калибриране.
03.12.2020 16:13
ссс Възможност за наблюдение,какво точно означава????
03.12.2020 16:19
Дрън Дрън
03.12.2020 18:01
НЕ СЛЕД ДЪЛГО ЩЕ ИМАМЕ ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО РАБОТИ В ЗАТВОРА.................................... .... ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО..................
03.12.2020 18:03
Надблюдател Таракане, забавен си! Освен рецитиране на лозунги ,които предварително са му написали, Фигурантът за нищо друго не става! А ти можеш и да се превъзбуждаш от възторг, щом така ти харесва!
03.12.2020 18:28
Покажи всички
читател Няма лошо в тези приказки.... но са празни ... като тезисите на др. тодор Живков за n-тия конгрес на БКП .... уви
03.12.2020 16:15 / Отговор
Лин Преди да забръщолеви за мутри и оставки и да ме изненада, всички изказвания на президента Радев бяха в следния дух: на въпроса какво мислите за еди какъв си проблем в държавата (от саденето на царевица, през социалните плащания до въоръжението в армията) отговорът му беше "Липсва ясен план /стратегия/ програма... за решаването му". На въпроса какво трябва да се направи отговорът беше "Трябва да се направи ясен план/стратегия/програма за решаването му.." Никога нищо по същество по какъвто и да е въпрос. Ако си го чул три пъти знаеш какво ще каже и следващите триста пъти. Затова спрях да го слушам и пак затова сега не се съмнявам, че ако му се дадат е способен да изхарчи няколкостотин милиона за един "ясен план и програма" или наблюдателен център или за все такива нуждички.
03.12.2020 20:29
само добавям, че се надяваме скоро да имаме читав президент
03.12.2020 16:25 / Отговор
Тартаковер Много ми е приятно да прочета под моя коментар мнението на Киро Бизона. Типичен дебилен примат. Тук влага най-силните страни на интелекта си и всички виждат, че образованието си е получил в селските кенефи. От там от стените е черпил вдъхновение, там могат да се намерят такива умни размисли. Наистина приличат на екскременти и разнасят силна воня, но това вдъхновява всеки питекантроп, затова трябва да го разбираме.
Освен това е много добър за гербаджия. Лидера и вдъхновителя му също се е изградил като личност, като е бягал от училище и ял филии със свинска мас. Мисля, че Дебелия може да го вземе в антуража си.
А се появява сериозно съмнение, дали в ГЕРБ има нормални хора, или всички са под един знаменател, като тези които се изявяват тук ?
03.12.2020 17:00 / Отговор
да Определено имаш нужда от спешна среща с Киро Бизона!
03.12.2020 17:38
Киро Бизона Я, ма Тараторчо бил тук? И ме споменава с добри думи? За да не го занимавам с моята скромна личност, ще попитам: Тараторчо, защо погребалния агент „Рундьо Рундев – всичко за вашия тъжен ден!“ бе изритан от Талин така немилостиво и без всякаква връзка с величието на въпросната персона? И защо така оня ден Конституционният съд изплющя тоя оглушителен шамар на неговия кумир и отхвърли искането му за установяване на противоконституционност на Решение на Народното събрание за създаване на Временна комисия за разглеждане на проект на Конституцията? Що така бре, Тараторчо? Ти си по-близък до въпросната персона, знаеш ли нещо по въпроса? И за кога да очакваме „Не след дълго ще имаме правителство…“? Между другото, кога ще те наградят с „Ордена на жартиерата“ – с панделки – за всеотдайна поцелуйковщина на височайшето тяло на определени места? И да знаеш, повече няма да те обиждам, Тараторчо! Тя, Природата, достатъчно те е обидила!
03.12.2020 19:08
коментар Таратаковере я вземи един венец и го сложи на паметника на циганина ви живков!Е така направи другарката нинова като си купи шефското място от м.миков само за 30 милиона лв.които сви от партийната каса на бсп!
04.12.2020 08:04
кесо Както се казваше по комунистическо "всичко в името на човека" и народа добавяше, че знае съвсем точно името на човека /Бай ви Тошо Правешки де/. Та сега и Бай ви Румбата Радев е решил да претвори стария комунистически лозунг с нов смисъл, но и днес всички знаем и кои ще са тия "граждани" за които той говори - тримата глупаци и тяхната бригада доказани глупци, Мая Конопа и нейните простакеси дето ги убива глупостта и простотията им, Бай ви Ристю десантчика и джобния псевдогенерал и цялата "армия" "храбри" домато и яйцехвъргачи.
03.12.2020 17:03 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети