Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев отива в Москва на парада на победата

Политика

Радев отива в Москва на парада на победата

Радев отива в Москва на парада на победата - Tribune.bg
Снимка:

Президентът Румен Радев потвърди своето участие в тържествата по случай 75-годишнината от победата над хитлерофашизма, които ще се проведат в Москва на 9 май. Радев направи това по време на телефонен разговор с руския президент Владимир Путин, съобщи пресслужбата на Кремъл.

„Българският държавен глава потвърди своето участие на тържествата в Москва на 9 май 2020 г., посветени на 75-та годишнина от победата във Великата отечествена война“, се казва в съобщението.

Путин и Радев също така обсъдиха проектите на двете страни в сферата на енергетиката. Разговорът се е състоял по инициатива на българската страна. „Обсъдена бяха редица актуални въпроси на руско-българското сътрудничество, с акцент върху реализацията на проектите в енергийната област“, се казва още в съобщението. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Марина Ха , тази ли е снимката, на която нашата президентска двойка предвидливо стъпила на по-долното стъпало, за да изглежда Путин по-висок. Аз лично симпатизирам на руския президент,който накара светът да се съобразява с Русия , въпреки трудностите.Но той едва ли харесва натегачите.
18.02.2020 18:15 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети