Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев пред полупразна зала: Загубихте доверие и достойнство, дайте оставка

Политика

Радев пред полупразна зала: Загубихте доверие и достойнство, дайте оставка

Радев пред полупразна зала: Загубихте доверие и достойнство, дайте оставка - Tribune.bg
Снимка:

Всички сили напуснаха залата, само БСП и ДПС слушаха президента

В призиви за оставка: президентът Румен Радев откри новата пленарна зала и есенния полусезон. Той закле парламентът да не гласува за експертен кабинет, нито за ново правителство в рамките на този парламент, за да се гарантира, че ще може да назначи своето служебно правителство.

„Хилядите хора показват, че се роди силно гражданско общество, което ще търси решения за истинско европейско бъдеще и морал в политиката“, заяви Радев пред депутатите от БСП и ДПС – единствените, които не напуснаха залата в момента за заставането му на трибуната.

Липсват европейски доходи и качествена инфраструктура, изтъкна Радев и призова депутатите, заедно с правителството да подават оставка.

„Бягството няма да ви спаси от позора. Това доказва, че истинският парламент е пред сградата. Времето за промяна неумолимо изтича, децата изтичат навън, гаснат българските села. Ако Народното събрание се беше вслушало в мен, сега нямаше да загуби така доверие. Парламентът загуби и достойнство“, изброи Радев.

Народното събрание е институцията, която трябва да поеме отговорност за гражданския мир, смята той.

„И аз не съм съвсем във възторг че съм тук в тази обстановка. Няма да коментирам това напускане, но то е показателно за липсата на диалог и защо хората са улицата“, заяви Радев.

„Парламентът се превърна в безпрекословен изпълнител на волята на премиера Борисов. Никой от тази зала не се осмели да зададе сериозен въпрос на главния прокурор. Очаквам парламентът да не влиза в ролята на обслужващ персонал повече на премиера, да не подменя дневния ред на обществото, да не скверни парламентаризма с неграмотни упражнения за нова конституция, което има за цел само спасяване на днешното правителство“, заяви Радев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

МУТРАТА РАДЕВ - ВЪН !!!!!!!

SON of a BITCH - MADE for RUSSIA

https://youtu.be/aMgx6jQUBpI

KISS MY ASS
.
02.09.2020 09:38 / Отговор
Бъни ОСТАВКА на ФИГУРАНТА на МАФИЯТА, ОСТАВКА НА ПРЕДАТЕЛЯ - метежника с БЕСИЛКИТЕ И ДЕГРАДИРАЛИТЕ ПЛАТЕНИ ОТ МАФИЯТА БОКЛУЦИ ! ОСТАВКА , НЕЗАБАВНО !
02.09.2020 09:42 / Отговор
ПСССТ! ПСССТ! ༼✪ل͜✪༽ᕗ Червени кретени ༼✪ل͜✪༽ᕗ и ДеБъ олигофрени!
Мунчо Нищото - ВЪН! ༼✪ل͜✪༽ᕗ
Импийчмънт на Льотчика! ༼✪ل͜✪༽ᕗ
Подписвайте и петицията -> https://www.peticiq.com/198975
02.09.2020 17:42
Съд за БКП ДС С уличени и обявени в престъпления съветници,с такива агенти на ДС,съветницуи на мутри от ВИС2,фатмакът сам извършил назначения на два щата и пуснал фирма да разбие кодовете на летището ни в София,иска да излизали навън и оставки,..Чака го Глав.Прокурор Гешев!
02.09.2020 09:53 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ http://www.belmarket.by/brestskoe-pivo-prodali-bolgarskoy-kompanii
ПРЕВЕДЕНО - КОЛХОЗНАТА СВИНЯ НАКАЗВА ЛУКАШЕНКО И ПОЧВА КРАЖБИТЕ И В БЕЛАРУС :)
ДЕМОНСТРИРА И ЧЕ ЗАДУНАЙСКИЯ КЕ НЕФ СИ Е НЕИН :)
А БЛАГОДАРЕНИЕ НА "ЛИЛАВИТЕ ВЕНЦИ" ВИЕ ПУМИЯРИТЕ ОТДАВНА ХРАНИТЕ И ПОИТЕ С БОЯРИШНИК КОЛХОЗНАТА СВИНЯ :)
AХMAK, КВО ВИКАШ Е СТАНАЛО НА ШИПКА? :)
02.09.2020 10:41 / Отговор
Альоша На всички отдавна е ясно за кого работи и лобира фатмака. Естествено "народа", който протестира, а това са платени клакьори, червена пасмина очакваща кокал и подобни същности, е използван от резидента за да подкрепя уж някаква теза, която няма как да издържи. Червената сган си създаде мутрите в началото на демокрацията и сега щели да ги свалят от власт. Какъв цинизъм! На това са способни само наследниците на червените каскетаджии, на партизаните терористи и тем подобни криминални типове.
02.09.2020 10:45 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети