Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев ще направи обръщение към народа и Народното събрание

Политика

Радев ще направи обръщение към народа и Народното събрание

Радев ще направи обръщение към народа и Народното събрание - Tribune.bg
Снимка:

Президентът ще говори от трибуната на парламента

На 2 септември държавният глава Румен Радев ще направи обръщение към народа и Народното събрание.

Обръщението на президента ще бъде от трибуната на Народното събрание при откриването на новата сесия на парламента, която ще започне от 9.00 часа.

Десетата сесия на 44-ото Народно събрание ще бъде открита в новата пленарна зала в сградата на парламента на пл. „Александър Първи“ №1. В началото на заседанието ще прозвучат химнът на Република България и химнът на Европейския съюз. Очаква се парламентарните групи да направят изявления във връзка с началото на новия политически сезон.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (13)

Мерси Ще изключим телевизора утре от 9.
01.09.2020 17:21 / Отговор
МЪРЗЕЛИВИЯ ВОЕНЕН ПЕНСИОНЕР РУМЕН РАДЕВ-Е ПЪТНИК. ДНЕС ЦЯЛ ДЕН СЕ ДВИЖИ ИЗ СОФИЯ СЪС 7 БОДИГАРДА, ВЛЕЗНАЛИ ЕДВА ЛИ НЕ, В НЕГОВИТЕ ДРЕХИ. - ЯВНО МНОГО НАРОДНА ЛЮБОВ Е СЪБРАЛ С АНТИБЪЛГАРСКИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ!
ДА ХВАЩА ФАЙТОНА ЗА МОСКВА, ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО.
01.09.2020 18:20
КГБ или ЦРУ-туй е въпроса! След поредицата неуспешни метежа на РУСИЯ в:
1.ЧЕРНА ГОРА
2.МАКЕДОНИЯ
3.СЪРБИЯ
дойде ред на БЪЛГАРИЯ-ФЛАГМАНА НА БАЛКАНИТЕ
ВАРВАРИТЕ ОТ АЗИАТСКА РУСИЯ НЯМАТ ШАНС!
01.09.2020 20:01
Зойчето УЖАС, ФИГУРАНТА НА ЧЕРЕПА/МАФИЯТА ОТНОВО ЩЕ ЛЕЕ ОТРОВНА ЗЛОБА !!! НЯМА ли да се намери поне 1 смел българин ДА МУ ЗАТВОРИ устата за винаги на този ПРЕДАТЕЛ МЕРЗАВЕЦ ? УБИЕЦ си ти ДРЕБНО НИЩОЖЕСТВО радефф../ Решетников! Пфуууу...
01.09.2020 17:32 / Отговор
юлияна до чорапа Няма как да съм толерантна към протест, на който призовават: „Донесете винкели от Перник”
3-4 minutes

Юлиана Методиев*, издател на „Маргиналия”

В 9.00 часа криминалният репортер на БНР Николай Христов задъхан съобщи за листовки(стикери) с надпис „оставка или ковчег(смърт)“ залепени по 80% от колите в центъра на София. По-късно разбрах, че на инсталирания от БСП президент Румен Радев, не му мига окото от мрачните послания на листовките, а призовал хората за каквото има навик да призовава. Пробутали са му навярно версията за провокаторите, които искат да омаскарят протеста. И той повярвал, защото така му е удобно!
01.09.2020 17:33 / Отговор
Юлиана Методиева, „Маргиналия” "...В шок съм и от бесилките, ковчезите

и днешните листовки с незнаен автор. Няма как да съм толерантна към протест, на който също както поетите, преводачите и университетските преподаватели, с надежда за промяна ходеше и сестра ми. Ходеше и от мое име, защото не съм в София. Потресена, преди месец ми каза, „отидоха си момчетата и момичетата с раничките и бебетата, сега има странни хора“. Не стъпва повече на площад Независимост. А е един от най-ревностните критици на ГЕРБ!

Прегледах онлайн медиите. Повечето от тях не са отразили отровните акценти от вчера и днес. Не разбирам толерантността им. Правят се на умрели лисици пред грозната патология на площадните словесни викове и пърформанси. Тази патология е крещящ резултат от неясните копнежи за промяна смесена с

диващината на улицата."
01.09.2020 17:56
кесо Абе, нали утре почвало "всенародното въстание" срещу банкянския "султан". Дали Румбата шъ изреве от трибуната на НС като Боримечката преди 144 години "паи се, народе, шъ гръмни" и да земе да гръмне бутилка френско шампанско за "свободата" на червената олигархия дето "гние" по "султанските зандани".
01.09.2020 17:39 / Отговор
Парламент най-после да се чуе интелигентна, умна и смислена реч, а не празни приказки от кърджалийската и смолянската гугутки, както и пловдивската гергьовска мента.
01.09.2020 18:06 / Отговор
Ангел Интелигентна, умна и смислена реч на Генерал Гълъб/Гугут - Гумен Гадев. Вие сериозно ли ???
Пиете ли си редовно хапчетата???
01.09.2020 18:18
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети