Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев с трагично слово, свали доверие от правителството

Политика

Радев с трагично слово, свали доверие от правителството

Радев с трагично слово, свали доверие от правителството - Tribune.bg
Снимка:

Президентът намекна, че ще прави обединение и ще „възражда Отечеството“

Президентът Румен Радев свали доверие от кабинета. Това се случи на обявено по-рано днес „обръщение към нацията“.

„От 3 години призовавам правителството да работи ефективно и отговорно в интерес на българските граждани. Правя го не като политически опонент, а като държавен глава с мисъл и грижа за бъдещето на България. Не се сбъдна“, заяви Радев пред камерите.

Според него „днес сме свидетели на остра криза на всички нива“ и освен това сме свидетели на липсата на воля за реформи и за борба с корупцията и разхищението.

„Методичното погазване на закона и морала доведоха България до парализа на цели обществени системи и институции. Институции, призвани да бъдат независими и да отстояват закона, го погазват. Държавни органи сплашват. Налице е организирано настъпление срещу гражданските свободи. Това правителство и управление води до разпад“, обяви Радев, като освен това повтори тезите на БСП от провалилия се вот на недоверие срещу правителството.

„На всичко това да се сложи край. Официално от днес снемам доверие от правителството. Днес делението не е между леви и десни, столица и провинция, а между порочната власт и милионите почтени българи. Аз съм редом с вас. Бъдещето на България е на свободна европейска страна, в която гражданите не се страхуват от репресиите, а се уповават на морала. Това е бъдещето на младите и просветените, на възрастните, честните и отрудените. На всички, които ще възродим Отечеството! Да се обединим за справедливостта и държавността за доброто на България!“, издекламира Радев, с което отново даде повод да се смята, че вероятно върви в посока създаване на свои политически субект.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

от почтените българи Аз съм почтен, честен, отруден българин и не искам до мен да стои Радев, не искам този човек да говори от мое име.Аз свалям доверието си от него и ще се боря, такива като него да не ни ръководят.
04.02.2020 13:29 / Отговор
Друг почтен българин Аз също не искам,ама наистина НЕ ИСКАМ такива мекерета да говорят от мое име.
04.02.2020 15:21 / Отговор
ДАНЪКОПЛАТЕЦ Категорично НЕ ЖЕЛАЯ РАДЕВ ДА ГОВОРИ ОТ МОЕ ИМЕ. НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛА, НЕ СЪМ ИМАЛА И НЯМАМ ДОВЕРИЕ В ТАЗИ ЛИЧНОСТ. ДР. РАДЕВ, ВИЕ СЕ САМОЗАБРАВИХТЕ!Др. Радев, вие не сте недосегаем. Благодарение на Решетников, станахте президент, но с лъжи както за грешките ви във ВВС, така и за дарителите. Др. Радев, 60% сме гласували за законно избраното у-ние и не сме се съобразявали с вашето мнение, още повече, като пиар на БКП/БСП и приватизаторката К. ИМПЕКСОВА. Когато липсва морал, човек трудно би погледнал в собствената си личност. Наглост е човек, който доказва ролята си на разединител, да се представя за "обединител". Вие сте срам за Б-Я!
04.02.2020 17:52 / Отговор
ИСТИНАТА Др. Радев, за какво доверие говорите, когато 3г.непрекъснато настройвате избирателите, против законно избраното у-ние? 60% сме гласували за тях и пак ще гласуваме! Докато те работят активно, вие си държите речи, коя от коя по-лоша. Каква работа свършихте вие, в интерес на Б-Я за 3г., освен, че си попътувахте на наш гръб? Не се ли срамувате от себе си! Вие сте недостоен президент, забравил, че заплатата ви е от данъкоплатците. Не си позволявайте да говорите от чуждо име. Липсва ви авторитет, морал и достойнство. Цяла Б-Я чухме уличаващите ви записи, но това е типично за соц.комунистите! Наглост! България се срамува от недоразумението, наречено "президент". Берета плодовете, които сте си посадили сам.
04.02.2020 18:07 / Отговор
ДАНЪКОПЛАТЕЦ За кой закон говорите, др. Радев? За този ли, който пренебрехнахте и назначихте Деса на две длъжности във ВВС, без да има необходимото образование и ценз? За този ли закон, който пренебрехнахте и се ВЪЗПОЛЗВАХТЕ от служебните апартаменти? Та вие показвате 3г.законите и говорите от името на всички, без да сме ви разрешили. Др. Радев, бедата е, че никога няма да постигнете успехите на ББ и това ви озлобява. Колкото повече говорите против законно избраното у-ние, толкова повече рейтингът им се увеличава, а вашият спада. Вие се водите от злоба, алчност и наглост, които често изиграват лоша шега. Др. Радев, вие сте в центъра на прожекторите. Искахте светлина, продавайте и се. Кога ще кажете истината, кои са дарителите и кои са финансирали вашата кампания, освен ИМПЕКСОВА и РЕШЕТНИКОВ?
04.02.2020 18:17 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети