Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев само преди месец: Ще насроча вота за Народно събрание за 28 март (ВИДЕО)

Политика

Радев само преди месец: Ще насроча вота за Народно събрание за 28 март (ВИДЕО)

Радев само преди месец: Ще насроча вота за Народно събрание за 28 март (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Въпреки че в момента президентът твърди, че датата имала за цел да задейства институциите, на 7 декември всъщност беше доста категоричен

Като опит да задвижи организацията на парламентарните избори – така президентът се опита да изкара днес обявяването на датата 28 март.

„Аз посочих възможно най-ранната дата, за да има организация в работата на институциите, но до момента виждам само обещания. Не виждам законова, организационна и логистична готовност за тези избори“, обясни се Румен Радев на 6 януари.

Не така обаче прозвучаха думите му на 7 декември.

„Ще насроча вота за Народно събрание за 28 март следващата година. До тази дата всички отговорни държавни органи – изборна администрация, изпълнителна и законодателна власт, трябва да създадат необходимите условия и мерки, които да гарантират правото на всеки българин на вот и да минимизират риска за неговото здраве. Изборите трябва да бъдат проведени в срок, с доставени и лицензирани машини, както е по закон“, каза тогава президентът.

Не става съвсем ясно какво точно промени коренно позицията на държавния глава за по-малко от месец.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Е, как да не е ясно какво му промени позицията Получил е нов факс човекът...
06.01.2021 16:37 / Отговор
КАКВО СТАНА? - МАНОЛОВА,ХАДЖИГЕНОВ,НИНОВА,БОЙКИКЕВ, ТРИФОНОВ,ПУТИН............. ПОСЪВЕТВАХА ПО СЪВЕТСКИ, СЪВЕТСКИЯ КОРУМПИРАН ГЕНЕРАЛ-РАДЕВ
06.01.2021 16:41 / Отговор
БГ Значи,докато ореваха света ,че искат извънредни избори , и то колкото се може по-бързо, сега Фатмакът-Фигурант се чуди , как да ги отмени! Ами видяха ,че рейтингът на ГЕРБ расте, и се чудят как да се извъртят и да саботират изборите,да си търсят възможност да не ги признаят! Ама дали ще ги има машините, ама да щели да бъдат "честни", или пък безопасни ? Изглежда за Радев са честни изборите, само когато той е избран!
06.01.2021 19:02 / Отговор
Церемониалмайстор Радев като умник рече нещо, без да го е репетирал пред огледалото и сега дава заден
06.01.2021 19:57 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети