Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев се оправдава за централата на БСП, нямало да гони социалистите

Политика

Радев се оправдава за централата на БСП, нямало да гони социалистите

Снимка:

Администрацията на Румен Радев пусна нарочна позиция, в която казват, че нямат никакво намерение да гонят БСП от централата им на „Позитано 20“.

„Във връзка с поредната дезинформация, тиражирана в медиите, прессекретариатът на президентската институция уточнява, че твърденията, че БСП ще бъде изгонена от партийната централа са целенасочена манипулация и част от предизборната кампания“, написаха в позиция от „Дондуков“ 2.

Вчера стана ясно и от социалисти, че областният управител на София е извадил изпълнителен лист срещу БСП, което може да доведе до принудително изваждане на партията от сградата им на Позитано 20. От централата на БСП потвърдиха информацията, цитирани от „Епицентър.бг“.

Ръководството на столетницата е било изненадано и не е знаело за действията на областния управител на София Митко Михайлов, който бе назначен от Радев през май месец. От столетницата не били информирани по бързото производство и извадения изпълнителен лист, който може да блокира сметките на партията и да затрудни плащанията им.  

По същия начин служебният културен министър Велислав Минеков се закани за изгони и ГЕРБ от централата им в НДК, въпреки  Законът за политическите партии.  


Топ новини

виж още

Актуална тема