Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев ще направи обръщение към народа

Политика

Радев ще направи обръщение към народа

Радев ще направи обръщение към народа - Tribune.bg
Снимка:

Днес, 14 януари, от 17.00 часа на „Дондуков“ 2 държавният глава Румен Радев ще направи обръщение към народа, обявиха от администрацията на държавния глава.

Изявлението ще бъде излъчвано пряко в страницата на президента във фейсбук, поясняват от там.

През изминалите дни президентът проведе редица срещи за изборите – включително с Мая Манолова, Отровното трио, Татяна Дончева, Настимир Ананиев.

Очаква се тази вечер президентът да излее нова порция критики срещу правителството и евентуално да обяви официалната дата за предстоящите парламентарни избори.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (17)

ГРИПЕН.. ОЧАКВАМЕ ТАЗИ ВЕЧЕР КОРУМПИРАНИЯТ РУМЕН РАДЕВ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА..
ДА СЕ ИЗВИНИ ПУБЛИЧНО НА БЪЛГАРИТЕ, КОИТО ТОЙ НАРЕЧЕ МУТРИ...

..
14.01.2021 11:17 / Отговор
поправка Съветската мутра Борисов си е мутра, Пеевски също, Гешев пък е бухалката на тези мутри, не е обиждал българи, а е казал истината за корумпираните мутри на власт и техните подчинени като "простата кърджалийска путка", която няма нищо против да я унижават по мутренски.
14.01.2021 11:27
Джедай Тотю @поправка, ама ти си много тъпо парче, да си знаеш! С тези прокиснали опорки много избиратели ще набереш за тъпия фелдфебел! Щял да направи „обръщение“? Много важно! Вчера Марешки така го „обърна“ с хастара отвън и то пред целия народ по телевизията, че кауна сега само ще си го довкара още по-дълбоко с неговите обяснения! А, и хубави съветници има каунчо в стратегическия си „съвет“! Така му го набутаха, без да искат, че изваждане от тази дупка няма! Ама нищо, нека плямпа, нега се излага! Може дори и пак да излезе пред сградата на Дондуков 2, размахал юмручето като Ернесто Че Гобара! Втори мандат няма да види!
14.01.2021 12:20
Константинова И защо да го прави? За да угоди на ГЕРБ ли? Не ! Точно заради това няма да го направи,а и 80% от народа не го желае!
14.01.2021 12:45
Киро Бизона @Константинова, тебе пък кога „80% от народа“ те упълномощиха да говориш от тяхно име със смрадливата си зурла?
14.01.2021 13:09
Говедото не може да стане кон! Всички секретари на читалища да гледат,че няма да имат друга възможност да видят и чуят ,как не трябва да се ръководи читалище!
14.01.2021 11:17 / Отговор
Мунчо Гадев Тъпото По-досадна политическа фигура никога не е имало, пълна безвкусица. Има много озадачаващи индивиди в политическия ни живот, но не са толкова самодейно активни.Нито пък са в обсесия „да променят системата“, която ги е поставила на мястото, на което са.Неговата роля в изборния процес се свежда единствено и само до отговорността и правото му да определи дата за провеждане на изборите, абсолютно нищо друго.
14.01.2021 11:23
Аз не съм от народа на Радев, да се обръща към когото иска.
14.01.2021 11:26 / Отговор
кесо Румба, непременно да размахаш партизанското юмруче. Направо шъ събереш очите на всички, па може и по световните канали да те пуснат. Такава гледка изпуска ли се!
14.01.2021 11:34 / Отговор
Този ще стане ортак и на дявола, само да се докопа до държавната софра за по-дълго време!Не е забравил, че на излизане от президенството го чака Гешев!Толкова ограничен човек, без никакъв усет за политика и дипломация не сме имали! След него и потоп!Не се интересува от народа си, а само от омразното правителство и Борисов!Тежко ни ,ако спечели втори мандат или направи служебен кабинет!Орешарски 2!Пълен боклук!
14.01.2021 11:58 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети