Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев ще направи обръщение към народа

Политика

Радев ще направи обръщение към народа

Снимка:

Днес, 14 януари, от 17.00 часа на „Дондуков“ 2 държавният глава Румен Радев ще направи обръщение към народа, обявиха от администрацията на държавния глава.

Изявлението ще бъде излъчвано пряко в страницата на президента във фейсбук, поясняват от там.

През изминалите дни президентът проведе редица срещи за изборите – включително с Мая Манолова, Отровното трио, Татяна Дончева, Настимир Ананиев.

Очаква се тази вечер президентът да излее нова порция критики срещу правителството и евентуално да обяви официалната дата за предстоящите парламентарни избори.  


Коментари (17)

ГРИПЕН.. ОЧАКВАМЕ ТАЗИ ВЕЧЕР КОРУМПИРАНИЯТ РУМЕН РАДЕВ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА..
ДА СЕ ИЗВИНИ ПУБЛИЧНО НА БЪЛГАРИТЕ, КОИТО ТОЙ НАРЕЧЕ МУТРИ...

..
14.01.2021 11:17 / Отговор
поправка Съветската мутра Борисов си е мутра, Пеевски също, Гешев пък е бухалката на тези мутри, не е обиждал българи, а е казал истината за корумпираните мутри на власт и техните подчинени като "простата кърджалийска путка", която няма нищо против да я унижават по мутренски.
14.01.2021 11:27
Джедай Тотю @поправка, ама ти си много тъпо парче, да си знаеш! С тези прокиснали опорки много избиратели ще набереш за тъпия фелдфебел! Щял да направи „обръщение“? Много важно! Вчера Марешки така го „обърна“ с хастара отвън и то пред целия народ по телевизията, че кауна сега само ще си го довкара още по-дълбоко с неговите обяснения! А, и хубави съветници има каунчо в стратегическия си „съвет“! Така му го набутаха, без да искат, че изваждане от тази дупка няма! Ама нищо, нека плямпа, нега се излага! Може дори и пак да излезе пред сградата на Дондуков 2, размахал юмручето като Ернесто Че Гобара! Втори мандат няма да види!
14.01.2021 12:20
Константинова И защо да го прави? За да угоди на ГЕРБ ли? Не ! Точно заради това няма да го направи,а и 80% от народа не го желае!
14.01.2021 12:45
Киро Бизона @Константинова, тебе пък кога „80% от народа“ те упълномощиха да говориш от тяхно име със смрадливата си зурла?
14.01.2021 13:09
Говедото не може да стане кон! Всички секретари на читалища да гледат,че няма да имат друга възможност да видят и чуят ,как не трябва да се ръководи читалище!
14.01.2021 11:17 / Отговор
Мунчо Гадев Тъпото По-досадна политическа фигура никога не е имало, пълна безвкусица. Има много озадачаващи индивиди в политическия ни живот, но не са толкова самодейно активни.Нито пък са в обсесия „да променят системата“, която ги е поставила на мястото, на което са.Неговата роля в изборния процес се свежда единствено и само до отговорността и правото му да определи дата за провеждане на изборите, абсолютно нищо друго.
14.01.2021 11:23
Аз не съм от народа на Радев, да се обръща към когото иска.
14.01.2021 11:26 / Отговор
кесо Румба, непременно да размахаш партизанското юмруче. Направо шъ събереш очите на всички, па може и по световните канали да те пуснат. Такава гледка изпуска ли се!
14.01.2021 11:34 / Отговор
Този ще стане ортак и на дявола, само да се докопа до държавната софра за по-дълго време!Не е забравил, че на излизане от президенството го чака Гешев!Толкова ограничен човек, без никакъв усет за политика и дипломация не сме имали! След него и потоп!Не се интересува от народа си, а само от омразното правителство и Борисов!Тежко ни ,ако спечели втори мандат или направи служебен кабинет!Орешарски 2!Пълен боклук!
14.01.2021 11:58 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още