Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев твърди, че бил равноотдалечен от всички партии

Политика

Радев твърди, че бил равноотдалечен от всички партии

Радев твърди, че бил равноотдалечен от всички партии - Tribune.bg
Снимка:

Не бил феодал, затова Йончева и Иво Христов се върнали в БСП

„Аз съм равноотдалечен от всички партии и не мисля, че давам някакъв повод изобщо да се мисли в тази насока. По-скоро аз не мисля, че трябва да се води предизборна кампания с пари от държавния бюджет. Както виждате обвиненията към мен са абсолютно несъстоятелни“. Това заяви президентът Румен Радев след церемонията за Деня на Европа.

Парадоксално, президентът вижда връщането на Елена Йончева и Иво Христов в БСП, като доказателство за независимостта си.

„Цитираният Иво Христов първо напусна Президентството и тогава започна да води предизборна кампания, така че нека се поучат и другите. Президентството не е феодална институция, всеки е свободен да взема решение. И г-жа Йончева напусна президентството в желанието си да се кандидатира за народен представител. Моите условия са ясни - напуска се президентството и всеки е способен да се кандидатира за каквото си поиска“, твърди той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Радичок Решетников Този човек става все по-грозен с всеки изминат ден. Явно това, което е отвътре вече излиза навън.....
09.05.2019 13:36 / Отговор
РАВНООТДАЛЕЧЕН Др. Радев, че вие сте все един до друг с др. ИМПЕКСОВА. Няма тяхно събиране, на което да отсъствате. Тези присъствия и речите ви с непрекъснати нападки, влизат ли в задълженията на президент. Дръжте се като президент, не като политик. Как една реч не бе положителна, за всичко, което е постигнато от ББ? Ако не бе той, комунистическата БКП/БСП, отдавна да е закрила България. 60% българи, не са дебили. Време е комунистическите грабители да отговарят и понесат отговорност за разграбването, за пенсионният фонд и приватизацията.
09.05.2019 16:51 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети