Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев в село Руня: Да освободим България от усещането, че има незаменими хора

Политика

Радев в село Руня: Да освободим България от усещането, че има незаменими хора

Радев в село Руня: Да освободим България от усещането, че има незаменими хора - Tribune.bg

Държавният глава Румен Радев посети село Руня, където участва в церемонията по откриване и освещаване на паметника на загиналите жители на селото във войните на България, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Президентът отправи приветствие към жителите и гостите на населеното място и ще поднесе цветя на новоизградения монумент. Естествено, не спести политическото говорене.

„Време е да освободим България от усещането, че има незаменими хора. Започва да се връща държавността в България. Това е най-важната задача, както казах и при тяхното представяне - българите да бъдат убедени, че има укрепване на тази държавност, че се завръща нормалността“, заяви президентът в дряновското село.

„Два месеца са прекалено малък период, за да се направят някакви съществени неща, но съм убеден, че хората в този кабинет ще направят всичко възможно, за да го усетят българите“, каза още Радев.

Той коментира и обвинението от страна на Кирил Ананиев, че и при предишното служебно правителство на Румен Радев е имало натиск за уволнения.

Кирил Ананиев разказа, че и при предишния кабинет на Радев е имало натиск за уволнения

„Внезапният напън на Ананиев да се пише на герой, който с тялото си брани шефовете на агенции от уволнение, е комичен. За два месеца е абсолютно наивно да си мислим, че може да се направи ревизия за 10 години управление. Но, както заявих и при представянето на новия кабинет - той е длъжен, там където може, да даде светлина за начина, по който се е управлявала България. Разбира се всички случаи, които бъдат установени като нарушения на закона, на корупционни практики - трябва да бъдат и показани, и пресечени“, каза още президентът Румен Радев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати