Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев знаел „откъде идват атаките“, всичко било „театър за наивници“

Политика

Радев знаел „откъде идват атаките“, всичко било „театър за наивници“

Снимка:

„Това е театър за наивници. Аз знам много добре откъде идват атаките срещу мен и категорично не приемам да се намесват семействата в тази битка, която се води“, заяви в Плевен президентът Румен Радев, цитиран от БГНЕС.

Той заряза символично лозята на полето на Института по лозарство и винарство.

„Протестите на българите са закономерен резултат от действията на министър-председателя. Българите от месеци протестират под прозорците на Министерски съвет, но там няма никого“, каза Радев.

Според него има много бизнеси, засегнати от противоепидемичните мерки в страната, а парите, по думите му – раздавани от телевизора, не достигат до най-засегнатите българи.  


Коментари (20)

Е, бре, Мунчо! Ти знаеш, че нищо не знаеш и си независим, понеже от тебе нищо не зависи...
14.02.2021 12:39 / Отговор
ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ НЕ СЕ РАЗГРАНИЧИ ОТ ТЕРОРИСТИЧНАТА АКЦИЯ В БАНКЯ.. ТОЙ НЕ ПРИЗОВАВА ДЕЦА ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ВЪВ ВОЕННИТЕ ИМ ДЕЙСТВИЯ.....
И ТОВА Е ОФИЦЕР ОТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ-ГОТОВ ДА ХВЪРЛИ СОБСТВЕНИЯ СИН В ОГЪНЯ, САМО ДА СЕ ДОКОПА ДО ПАЧКИТЕ И КЮЛЧЕТАТА ОТ ЕВРОПА......
ТОВА Е СЪЩИНСКИ СТАЛИН-ЗНАЕМ ЗА НЕГОВИЯ СИН......
ОСТАВКА НА ЧЕРВЕНАТА МУТРА РУМЕН РАДЕВ!
НЕЗАБАВНО!
ПРЕДСРОЧНИ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ......
14.02.2021 13:26
Значи не приема да се наместват семействата, но одобрява терора над невръстните внуци на премиера в частния му дом. Щом го нямало в Министерския съвет да ходя у тях. На това друго освен комунистическо лицемерие и безчовечие може ли да му кажеш?
14.02.2021 13:00 / Отговор
Ето какво можеш да кажеш: Радев, малко ти остава! - става за име на партия или движение, но не си струва. ХОРАТА, не казвам народът, знаят какво предстои и какво да направят за да се махне този отвратен цървул от общото ни битие.
14.02.2021 13:30
Дано! Не мога да си обясня как след всичко, което направи последната година може да има някой, който го одобрява. Айде преди да си покаже зъбите и ноктите, преди да започне война срещу част от народа и срещу демокрацията може да е имало заблудени, но сега?! Дано да осъзнаем, че омразата и разделението, в която ни вкараха Радев и кукловодите му съвсем целенасочено и по предварително разработен план е опасна за всички ни и да се пазим от тези, които я разпалват.
14.02.2021 15:03
Z Нещастник! Гади ми се дори да го коментирам този предател
14.02.2021 13:00 / Отговор
Мимето Няма "протести на българите"! Това е лъжа!
Миналото лято имаше протести, финансирани от лица, които имат тежки проблеми с правосъдието, на които манифестираха зажаднелите за власт обичайни некадърници!
14.02.2021 13:01 / Отговор
Пенчо БРАВА!
ТАВА НАЙ-УМНА КАЗАНА ...
БРАВА!
14.02.2021 13:28
Да бе, Борисов излезе да защити сина му, а този Помияр се покри като плъх! А от Президентството си пуснаха поредната порция лъжи! Все някой друг му е виновен за собствените му изцепки!
14.02.2021 13:09 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още