Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев знаел „откъде идват атаките“, всичко било „театър за наивници“

Политика

Радев знаел „откъде идват атаките“, всичко било „театър за наивници“

Радев знаел откъде идват атаките, всичко било театър за наивници - Tribune.bg
Снимка:

„Това е театър за наивници. Аз знам много добре откъде идват атаките срещу мен и категорично не приемам да се намесват семействата в тази битка, която се води“, заяви в Плевен президентът Румен Радев, цитиран от БГНЕС.

Той заряза символично лозята на полето на Института по лозарство и винарство.

„Протестите на българите са закономерен резултат от действията на министър-председателя. Българите от месеци протестират под прозорците на Министерски съвет, но там няма никого“, каза Радев.

Според него има много бизнеси, засегнати от противоепидемичните мерки в страната, а парите, по думите му – раздавани от телевизора, не достигат до най-засегнатите българи.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (20)

Е, бре, Мунчо! Ти знаеш, че нищо не знаеш и си независим, понеже от тебе нищо не зависи...
14.02.2021 12:39 / Отговор
ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ НЕ СЕ РАЗГРАНИЧИ ОТ ТЕРОРИСТИЧНАТА АКЦИЯ В БАНКЯ.. ТОЙ НЕ ПРИЗОВАВА ДЕЦА ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ВЪВ ВОЕННИТЕ ИМ ДЕЙСТВИЯ.....
И ТОВА Е ОФИЦЕР ОТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ-ГОТОВ ДА ХВЪРЛИ СОБСТВЕНИЯ СИН В ОГЪНЯ, САМО ДА СЕ ДОКОПА ДО ПАЧКИТЕ И КЮЛЧЕТАТА ОТ ЕВРОПА......
ТОВА Е СЪЩИНСКИ СТАЛИН-ЗНАЕМ ЗА НЕГОВИЯ СИН......
ОСТАВКА НА ЧЕРВЕНАТА МУТРА РУМЕН РАДЕВ!
НЕЗАБАВНО!
ПРЕДСРОЧНИ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ......
14.02.2021 13:26
Значи не приема да се наместват семействата, но одобрява терора над невръстните внуци на премиера в частния му дом. Щом го нямало в Министерския съвет да ходя у тях. На това друго освен комунистическо лицемерие и безчовечие може ли да му кажеш?
14.02.2021 13:00 / Отговор
Ето какво можеш да кажеш: Радев, малко ти остава! - става за име на партия или движение, но не си струва. ХОРАТА, не казвам народът, знаят какво предстои и какво да направят за да се махне този отвратен цървул от общото ни битие.
14.02.2021 13:30
Дано! Не мога да си обясня как след всичко, което направи последната година може да има някой, който го одобрява. Айде преди да си покаже зъбите и ноктите, преди да започне война срещу част от народа и срещу демокрацията може да е имало заблудени, но сега?! Дано да осъзнаем, че омразата и разделението, в която ни вкараха Радев и кукловодите му съвсем целенасочено и по предварително разработен план е опасна за всички ни и да се пазим от тези, които я разпалват.
14.02.2021 15:03
Z Нещастник! Гади ми се дори да го коментирам този предател
14.02.2021 13:00 / Отговор
Мимето Няма "протести на българите"! Това е лъжа!
Миналото лято имаше протести, финансирани от лица, които имат тежки проблеми с правосъдието, на които манифестираха зажаднелите за власт обичайни некадърници!
14.02.2021 13:01 / Отговор
Пенчо БРАВА!
ТАВА НАЙ-УМНА КАЗАНА ...
БРАВА!
14.02.2021 13:28
Да бе, Борисов излезе да защити сина му, а този Помияр се покри като плъх! А от Президентството си пуснаха поредната порция лъжи! Все някой друг му е виновен за собствените му изцепки!
14.02.2021 13:09 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети