Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Христов: Виждам олевяване при „Демократична България“

Политика

Румен Христов: Виждам олевяване при „Демократична България“

Румен Христов: Виждам олевяване при Демократична България - Tribune.bg
Снимка:

СДС водят разговори за евентуално коалиране с ГЕРБ на предстоящите парламентарни избори

Виждам олевяване при „Демократична България“, коментира пред БТВ председателят на СДС Румен Христов. По думите му няма как най-старата дясна партия да участва във връщането на левицата в управлението и затова не бива да се очаква, че СДС ще се включи в протести, които ще върнат на власт БСП, Държавна сигурност и техните клонинги.

„За съжаление, гражданският процес е ляв, защото там са БСП, Мая Манолова, Татяна Дончева, Александър Томов, Румен Петков, Румен Радев“, категоричен е Христов.

Той припомни, че през 2008 г. ГЕРБ, СДС и ДСБ са внесли подписка в Министерски съвет с над милион подписа за оставка на кабинета Станишев.

„Тогава премиерът Сергей Станишев слезе за 2 минути и каза „Здравейте, циркаджии“. Тогава БСП казваха, че са законно избрани и трябва да си изкарат мандата. Сега те искат управлението да си ходи. Над 1 милион души тогава не ги искаха. При Пламен Орешарски повече от 400 дни имаше протести, те не си отидоха. Нека да оценяваме събитията по един и същ начин“, призова председателят на СДС. Според него протестите у нас трябва да бъдат чути, но са малобройни.

Христов уточни, че БСП атакува управляващите заради закъснелите финансови мерки за подпомагане в кризата, а от друга страна се вижда, че България с 10,7% е на трето място спрямо останалите страни в ЕС по разпределени средства спрямо БВП. Той обясни, че за предстоящите парламентарни избори СДС водят разговори за евентуално коалиране с ГЕРБ, подобно на това при изминалите европейски и местни избори.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Христов то пък Вие сте едни десни, ама друг път. Щом се коалирате с мафията от ГЕРБ, сте боклуци отвсякъде.
11.08.2020 11:31 / Отговор
ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ: КОЙТО РАБОТИ СЪС РУСКИЯ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ, ПОСМЪРТНО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ДЕСЕН! - ТЕ СЕ РАЗКРИХА-ХРИСТО БОЙКИКЕВ, АТАНАС АТАНАСОВ, РАДАН КЪНЕВ, ИВАН КОСТОВ-ВСИЧКИ ТЕ РУШАТ МОНОЛИТНОТО ДЯСНО В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ-ТАКИВА СА ИМ ИНСТРУКЦИИТЕ ДАДЕНИ ОТ АЗИАТСКА РУСИЯ
11.08.2020 12:44
Анастас ПЕТИЦИЯТА набира скорост
Бъдете част от този исторически момент:
ПОДПИСКА ЗА
ИМПИЙЧМЪНТ НА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ

www.peticiq.com/198975

Задължително си напишете и "кратък коментар" и отметнете да се вижда поста Ви (= да се вижда подписа Ви = значи да се вижда коментара, а НЕ да се вижда мейла Ви, който остава винаги скрит като връзка за линка, който ще получите за потвърждение)
Прегледайте и коментарите за Народната Любов - натурална и неподправена
- не е като във форумите "Дневник" на Мутрата ПроКОНПИев и "СЕГА" на Мутрата Сашо Дончев.
Няма и "измислени" неща като в Бошков TV и Евроком.

(добронамерено подканящо)
11.08.2020 11:36 / Отговор
Ама май Борисов строи руски поток с Путин , Ердоган и Вучич, много е притиснат от тях, затова не си дава оставката.
11.08.2020 13:07 / Отговор
кесо "Демократична България" още от избирането на Румбата за президент стана "НЕдемократична левица". Ако искате наричайте я червено прокси или червен ибрик, същината е една.
11.08.2020 13:41 / Отговор
Весела Добре че са тези протести, че повее хора да разбера, че няма нищо демократично в ДБ, а само и единстено леви идеи...
12.08.2020 15:37 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети