Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Петков поиска незабавно отстраняване на Кацаров

Политика

Румен Петков поиска незабавно отстраняване на Кацаров

Снимка:

Министърът на здравеопазването трябва да бъде отстранен незабавно и да започне проверка как са определени тези 15 доставчици на тестове за учениците, каза на пресконференция председателят на АБВ Румен Петков.

При тази драматична цена, която ние плащаме, ако не се разследва случая, означава, че цялото служебно правителство и президентът гледат на тези 15 доставчици като на портмоне", заяви Румен Петков.

„Имаме грозни зависимости на служебното правителство. Президентът и премиерът трябва да кажат къде са. Ръководството на „Булгартрансгаз“ и принципала на дружеството Министерството на енергетиката номинира изпълнителния директор на „Булгартрансгаз“ Владимир Малинов за член на УС на Асоциацията на европейската мрежа на националните газопреносни оператори.

Да си видят роднините, които работят в Булгартрансгаз“ президентът и премиерът, да ги изтеглят от там незабавно и да се приключи въпросът. Още при второто служебно правителство на Радев поставихме въпроса за несъстоятелността на енергийния министър. В момента това е единственото ведомство, в която ГЕРБ управлява с все сила“, каза Румен Петков.

„Това не смущава президента Радев и министър-председателя Янев, защото са мотивирани от изпълнителния директор на Булгартрансгаз“ за недосегаемост.  


Топ новини

виж още

Актуална тема