Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Руското посолство с ироничен коментар към бившия шеф на разузнаването

Политика

Руското посолство с ироничен коментар към бившия шеф на разузнаването

Руското посолство с ироничен коментар към бившия шеф на разузнаването - Tribune.bg
Снимка:

Руското посолство иронизира изявленията на освободения директор на българското разузнаване Атанас Атанасов, който заподозря „дългата ръка на Москва“ зад отстраняването си.

„За пореден път ставаме свидетели на забавно поведение на загубили постове си български длъжностни лица, които обясняват своите оставки с нищо друго освен коварни интриги на „дългата ръка на Кремъл“.

Уважаеми господа, за какви ги мислете гражданите на България ако смятате, че в тези плоски клишета някой все още би могъл да повярва? Ако сте склонни да обвинявате в несполуките си руски спецслужби, удивително е как с толкова несериозен и непрофесионален подход изобщо успяхте да работите в такива важни за държава ведомства.

Що се отнася до вашата уж „успешна борба с руски шпиони“, която съществува само в болните ви фантазии и безсъдържателни изявления в медии и се свежда към изгонване на дипломати от София и Москва, тук по-скоро става дума за героическата борба срещу здрав смисъл, в която еднозначно печелите.

Напомняме, че Русия е отговорен, равноправен и конструктивен партньор, който не се занимава с груба намеса във вътрешните работи и с прокарване на своите интереси с помощ на съмнителни санкции. Стигаме до извода, че някои просто нямат смелост да признаят, че всички тези антируски нелепици не принасят на България нищо добро“, пише във Фейсбук страницата на посолството на Русия у нас.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети