Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Съдия-изпълнител влиза при Корнелия Нинова

Политика

Съдия-изпълнител влиза при Корнелия Нинова

Съдия-изпълнител влиза при Корнелия Нинова - Tribune.bg
Снимка:

Кметът на Сливница я осъдил за клевета, тя не си плаща

Кметът на община Сливница, Васко Стоилков е осъдил лидерката на БСП Корнелия Нинова за клевета. Повод за делото било, че преди местните избори през 2015 г. от БСП са използвали постоянни клевети и лъжи в кампанията си срещу него.

Корнелия Нинова „наговорила безброй лъжи и клевети“ за него и общината и по-точно, че е „нагъл, самозабравил се и самоповярвал си местен дерибей, кмет на Сливница“, както и „къде се намираш бе, г-н Стоилков, това да не ти е бащиния. От калъп ли ви вадят от ГЕРБ бе, хора? Имам чувството, че ви обучават специално, та кой от кой по-нагъл. Където и да отида малоумие след малоумие!“

Друг интересен цитат е: „Сливнишкият герой уволнява, ако не станеш гербер“.

„Значи първо „Сливнишкият герой“ е една от най-светлите личности в нашата история и не може да се злоупотребява с това име, така че в последствие аз заведох дело и осъдих г-жа Нинова на три инстанции – Софийски градски съд, Софийски Апелативен съд и Върховен касационен съд. Няма право на обжалване. Това е окончателно решение. И сега се сипят безброй лъжи и клевети. Длъжен бях да информирам обществеността за това, което се е случило“, коментира случая Васко Стоилков.

Нинова е осъдена на трета инстанция, но не е заплатила присъденото обезщетение.

„Достатъчно чаках, за да ми преведе парите по сметката и още утре със съдия изпълнител ще си събера 2000лв. и ще ги даря за нашия град“, обеща Стоилков.

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков не се изненада от езика на лидерката на левицата Корнелия Нинова, който „най-малко не подхожда на една дама“.

„Знаете, че в определени кръгове на обществото тя е известна като „г-жа Лъжа“, сега имаме и съдебно решение по този въпрос“, напомни Биков. Той обаче използва случая да се обърне към една друга дама с не по-малко пиперлив език, „българската Кьовеши“ Елена Йончева. Йончева сама е използвала това определение за себе си вчера и е призовала министър-председателя Бойко Борисов да подаде оставка, защото го е осъдила за клевета.

„Първо това не е доказан лъжец, защото има още една инстанция. Но, като „българската Кьовеши“, като основният глас на морала в България очакваме г-жа Йончева да прояви същото чувство за справедливост и морална хигиена и към своя лидер госпожа Корнелия Нинова, която е осъдена на трета инстанция за лъжите, които е говорила в Сливница преди четири години, когато е загубила изборите и там“, апелира Тома Биков.

За колегата му Спас Гърневски „всички тези думи и действия в момента, месец и половина преди изборите, недвусмислено показват стила, начина на работа чрез обиди, клевети, арогантност, наглост, проявявана от социалистическата партия“.

„Да застане един път завинаги и да отговори за всички обстоятелства около Техноимпекс, който е разкостен заради нея. Още идват хора в парламента, които не могат да се пенсионират. Да отговори за кражбата на века в Пловдив, когато общината загуби 1.2 млрд. лв. от имоти и Пловдивското изложение. Тя е била председател на този панаир и как допусна това национално предателство“, призова Гърневски.

Моника Гаджанова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ИСТИНАТА Това е стилът на 130 г. комунистическа партия: наглост, лъжи, арогантност, популизъм, фалит, приватизация и разграбване. Комунистически патент. КОМУНИСТИЧЕСКА партия, в която "обръщението" е "другари/ки", категорично не може и дума да става за социалисти. Чувахме изказвания на социалисти от европейските държави, нищо общо с нашите псевдо социалисти. Наслушахме се от всички "за народа", "за Б-я", "за хората",. В Б-я стана гъсто населено от патриоти. Не е важно да тропнем по масата с думите "Да живее Б-я", а с какво си допринесъл за държавата. Нагло е бивши агенти на ДС, да използват тези велики думи!!!
14.04.2019 16:04 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети