Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. СДС: ПП откраднаха песните от митингите ни

Политика

СДС: ПП откраднаха песните от митингите ни

СДС: ПП откраднаха песните от митингите ни - Tribune.bg
Снимка:

СДС излезе с остра позиция срещу „Продължаваме промяната“. Причинате е, че днес при откриването на кампанията си в Пловдив, партията водена от Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер са използвали песни от митингите на СДС. При изключително слаб интерес от ПП обещаха да „довършат работата си“ под звуците на сините песни.

Ето какво написаха от СДС:  

„Продължаваме промяната“ откриха кампанията си в Пловдив с песните от сините митинги на СДС. С този жалък опит за кражба на историята на най-старата дясна партия, която промени България, харвардските „остапбендеровци“ за пореден път доказаха , че не са промяна, а пълна подмяна.

Момичета и момчета, за да заприличате поне малко на СДС, трябва да създадете своя история и свои песни, да пълните площадите и повече от 30 години да ви има в българската политика! Трябва да направите нещо значимо и важно за България, а не да се кичите и крадете чужди постижения.

За да можете да учите в Харвард и други университети от свободния свят, СДС изнесе битката преди повече от три десетилетия. Ако не беше синята партия да разгради тоталитарната държава, щяхте да се обучавате в Москва и Ленинград и да берете плодовете на „развития социализъм“.

С днешната си нагла постъпка доказахте, че нямате срам и не сте приятели на истината. Това не ни учудва особено, защото вашият лидер започна политическата си кариера с лъжа и потъпкване на Конституцията, продължи с този стил, докато беше премиер и очевидно така ще бъде и занапред.

След изгонването на СДС от храма на демокрацията „Раковски“ 134, което започна по времето на неговото управление, сега се опитвате да ни отнемете и други символи, носещи емоцията на онези славни години, когато СДС постави България на евроатлантическия път, по който удобно сега вървят „промяната“ и всички останали политически сили.

Момичета и момчета, историята не започва с вас и вашите неизпълнени обещания. За 6 месеца вие доказахте, че освен кухи фрази, хаос и кризи, друго не носите. Стилът ви на „марокански скакалци“ в политиката носи опустошение, а не промяна. Спрете да крадете чужда история и започнете да пишете ваша, но такава, че да сте полезни за България!


Етикети СДС, ПП, избори 2022
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Има ли фактор, който разколебава доверието ви в честността на вота и изборните резултати?
Покажи резултати Скрий резултати